Muuttoa ja kevättä odotellessa

...inspiroidun näistä Marimekon kevät/kesä 2016 kodinmalliston kuvista. Mies sen sijaan ahdistui nähdessään ensimmäisen kuvan tyynyröykkiöt. Näkee raukka tietenkin itsensä jo hautautuneena vastaavan vuoren alle. Tällaisen hullun tyynynaisen silmissä hallitun villit kuosit näyttävät kivan raikkailta ja skandinaaviseen sisustukseen sopivilta. Ja mitä tulee määrään, niin tyynyjä ei voi koskaan olla liikaa.


Tyynyjen lisäksi ihastuin sesongin tuoteuutuuksiin, upeisiin lasimaljakoihin. Hieno on myös tuo hylly johon maljakot on koottu.Viimeisen vuoden aikana olen hieman yllättäen lämmennyt pöytäliinoille. Aiemmin en juuri liinoja kattauksissa käyttänyt, mutta nyt huomaan yhä useammin hipelöiväni erilaisia kankaita. Alapuolella oleva kangas sopisi kauniisti vaikkapa juhannusjuhliin korostamaan yöttömän yön tunnelmaa. Luonnosta kerätyt kukat kruunaavat rennon kesäisen kattauksen.Nyt siirrän ajatukset kuitenkin takaisin lähestyvään jouluun, nautin tästä hetkestä ja lämmitän itselleni kupillisen Blossa´15 vuosikertaglögiä.

Mukavaa alkavaa viikonloppua,

Mervi


ps. moderni puutalo -blogi tekee muuttoa. Jätämme pian hyvästit Indiedays Inspirationille ja siirrymme osaksi Suomen Blogimediaa. Tyyli ja juttujen taso pysyy entisellään :).

kuvat: Marimekko

Kommentit

 1. Jei, ihan mieletöntä saada teidät samaan poppooseen - eli lämpimästi tervetuloa!!!

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä, että tyynyjä ei ole koskaam liikaa. Tässä kerran laskeskelin, että montako tyynyä mulla on ns.yhtä aikaa käytössä ja niitä oli yli 60...tarkkaa summaa, en nyt muista. Paljon niitä on ja arvaa meneekö monella perheen jäsenellä hermot niitten kans? Onnea blogin muuttoon ja kivaa viikonloppua sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno määrä tyynyjä! Arvostan! Mukavaa joulun odotusta!

   Poista
 3. Ihanaa -onneksi olkoon <3
  Täällä myös tyynyfriikki ja mies ahdistunut moisesta.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Onnea muuttoon! Tuo ensimmäinen kuva on ihana tyynyineen ja viherkasveineen. P.S. täällä ei vielä(kään) lämmetty pöytäliinoille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Pöytäliina rakkaus iski minuun kuin salama kirkkaalta taivaalta, täysin yllättäen ja odottamatta :)

   Poista
 5. Onnea muuttoon. Täällä mies VIHAA mun tyynyröykkiöitä, mutta aina kummasti niistä silti parit eksyy kuitenkin päänalle kun itse röhnöttää sohvalla.

  VastaaPoista
 6. Tyynyt on ihania ♡. Mukavia nuo muuttouutiset. Muutto tuo aina mukanaan ripauksen uutta ja piristävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, muutto on mukavaa vaihtelua ja antaa varmasti lisätsemppiä blogin kirjoittamiseen.

   Poista
 7. Onnea muuttoon, onneksi kyse on sentään pelkästä blogista :D Oma suosikkini Marimekon uutuuksista ovat kyllä nuo maljakot. Niiden muoto on todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! Huomattavasti vaivattomampaa muuttaa blogin kotia kuin omaa kotia ;)

   Poista
 8. Tyynyjä ei koskaan ole liikaa. Nauroin itselleni siivouspäivänä 30 neliön yksiössä asuessani kun kannoin pihalle 32 tyynyä tuulettumaan :) Mukavaa viikonloppua! Eeva-Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohjesääntönä voisikin olla, että tyynyjä tulee olla yli neliömäärän :) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 9. Mahtavaa!! Onneksi olkoon <3 Olette kyllä muuton ansainnut!
  Taitaa olla miehissä aika yleistä tuo tyynyahdistus... jos niitä on liikaa, loput nakataan lattialle :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit