Aitta -valaisin

kuva: Nuuk

Aitta modernissa puutalossa

Käytiin sunnuntaina Kaapelitehtaalla Ornamon Design Joulumyyjäisissä koko perhe. Siis koko perhe, Pepekin oli mukana. Meni aika tutun kaavan mukaan. Poika kypsyi tapahtumaan viidessä minuutissa. Kyllästyminen ei ollut ainoa ongelma. Lisäksi hän myös, tavalliseen tapaansa, nälkiintyi nopeasti ja alkoi kyselemään lounaan perään. Ostin hänelle ensiavuksi KOLMEN EURON joulutortun, jonka jälkeen lähdimme tapaamaan aikaa ulos Pepen kanssa tyttöjen jatkaessa vielä myyntipöytien tarkastelua.

Kaapelitehtaan ravintola on niitä harvoja, joihin saa viedä myös koiran mukana. Valitsimme tämän paikan tarkoituksella, koska mielestämme Pepe on viettänyt vähän liikaakin aikaa lähiössä, ja tarvitsee siis yleisen paikan siedätystä. No, sielläpä sitten istuimme lounastamassa neljä ihmistä ja ilman tarjoilua jäänyt Espanjanvesikoira. Yllättävän vähällä sekoilulla selvisimme, mutta tilanne kyllä nosti sykkeet ylärekisteriin pelkästä jännityksestä. Kotiin palattuamme olimme molemmat, minä ja koira, aivan loppu.

Mukaan reissulta lähti tuo sympaattinen Nuukin Aitta ja pari pientä joululahjaa.

Mukavaa joulun odotusta

Petri

Kommentit

 1. Hehee, koiran kanssa ravintolassa, se on aina yhtä mielenkiintoista :) ainakin lapinlahdenkadun mount everestissä olen saanut olla koiran kanssa ruokailemassa.

  VastaaPoista
 2. Putte's Kalevankadulla toivottaa myös koirat tervetulleeksi. Loistavat pitsat ja hyvä salaattipöytä.
  Täällä Baijerissa (varmaan koko Saksa-Itävältä akselilla) koirat, koosta riippumatta, ovat tervetulleita lähes kaikkiin ravintoloihin ja kuppiloihin, yleensä saavat vielä vesikupitkin.

  VastaaPoista
 3. Pieno tuo Aitta-lyhty <3

  Meidän russelin kanssa ei kyllä vois kuvitella menevänsä ravintolaan. Ei minkäänlaisia käytöstapoja :D

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo aitta <3 Meilläkin pari kertaa käynyt niin,että olhaan ruokapöydästä lähetty suoraan yhteen sisustusliikkeeseen, jossa vieressä kahvila. Ei mene kuin 5 minuuttia, niin on jo kauhea nälkä neidillä, suurinpiirtein kuolemaa tekee. Uskomatonta. Pitää vissiin seuraavalla kerralla ottaa kylmälaukku mukkaan, ettei nälkä yllätä jo ajomatkalla.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit