Zen keramiikkakulho

Lomapäivä, lapset mummolassa ja kaupungissa alennusmyynnit. Hoksasin maanantai aamuna, että asetelmahan avaa pitkästä aikaa mahdollisuuden ihan oikeaan realityshoppailuun nettiostelun sijaan, joten suuntasimme etäpäivää pitäneen miehen kanssa keskustaan. Söimme lounaan yhdessä, jonka jälkeen jätin Petrin miesparkkiin kahvilaan tekemään töitään, ja suuntasin itse kaupoille.

Tavoitteena oli hankkia alennusmyynneistä kylpytakki ja yläkerran kylppäriin uusi matto. Edelliselle matolle oli roiskahtanut hiusväriä, eikä siitä onnettomuuden jälkeen enää ollut toimittamaan maton virkaa. Meidän kylppäriin tuntuu kaatuneen ja roiskuneen ihan kaikki mahdollinen kosmetiikka. Pahin lienee tämä tyttären aiheuttama kynsilakkaepisodi.

Onnistuin löytämään molemmat tuotteet, kylpytakin ja maton, mutta kumpikaan niistä ei ollut alessa, mikä sekin melko tyypillistä. Näiden lisäksi katseeni osui vielä tuollaiseen Edbladin käsityönä hiekkakivestä valmistettuun Zen keramiikkakulhoon. Sekään ei ollut alelaarissa. Minusta kulho oli kuitenkin niin kaunis, että ostopäätös syntyi nopeasti. Siinä on kiva säilyttää pikkutavaraa ja yhdessä HAY:n bambukorin kanssa se luo kylppäriin aavistuksen spa tunnelmaa. Vielä kun tuon havun tilalle vaihtaisi orkidean oksan, niin vierailu kylppärissä kävisi pula-ajan Thaimaan matkasta.

Kävin siis alennusmyynneissä löytämättä ainoatakaan alennettua tuotetta. Miehen löysin noin kolme tuntia kestäneen kauppakierroksen jälkeen tismalleen samasta paikasta mihin hänet jätin. Näin tällä kertaa.

Terveisin, Mervi

ps. Voit seurata modernia puutaloa Bloglovin`kautta sekä Facebookissa ja Instagramissa.

Kommentit

 1. Hieman pelkäsin, että hyvien löytöjen vastapainoksi mies olisi joutunut hukkaan...mutta onneksi oli tallella! Hyvää uutta vuotta teidän perheelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi oli tosiaan mies tallessa :D. Hyvää uutta vuotta!

   Poista
 2. Kauniilta näyttää! Tuttu juttu täälläkin tuo aleshoppailu ilman yhtäkään alennettua ostosta. :D Mukavaa vuodenvaihdetta Moderniin puutaloon! -Heksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kohtalotoveri! :) Iloa ja onnea uudelle vuodelle!

   Poista
 3. Kuulostaa hyvältä miesparkki :) Mie en ole edes uskaltanut lähteä alennusmyynteihin. Nukkunut aamuisin puolelle päiviin saakka ja iltaan saakka ollut melkein byjama päällä, niin parempi pysyä kotona. Hyvää uutta vuotta sinne koko poppoolle!!! Ensi vuonna uudet kujeet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et kuule menettänyt mitään alennusmyyntien suhteen ;). Onnea ja iloa vuodelle 2016!

   Poista
 4. Hei, mutta sä voit tehdä hyvällä omalla tunnolla vielä uuden reissun alennusmyynteihin, kun et kerran vielä ole siellä käynyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ihan loogista! Näinhän sen täytyy mennä :) Iloista vuodenvaihdetta!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit