Alkutalven piristäjätMia Höytö Cosmetics

Alkutalven pimeys ja viilenevät kelit saavat ihon kiristelemään ja makean maistumaan entistä paremmalta. Eletään ajanjaksoa jolloin kaipaan elämääni eniten pientä luksusta ja piristystä.

Olen varautunut talven tuloon hankkimalla paksun, villa-mohairsekoitteesta neulotun huivin. Sen taakse on ihana suojautua kylmältä ja purevalta viimalta.

Tuoksuterapiaa talveen suihkauttelen Chanel Chance Eau Vive pullosta. Naisellinen tuoksu sisältää verigreippiä, jasmiinia, seetriä ja iiristä. Muutama suihkaus energistä tuoksua piristää kummasti syksyn nuuduttamaa habitusta ja saa olon tuntumaan huolitellulta.

Kylmä ja kuiva ilma, sekä viima kuivattavat ja kiristävät ihoa. Ihonhoidossa käytän helliä, maitomaisia puhdistustuotteita ja noin kerran kuukaudessa syväpuhdistan ja kirkastan ihoa Jamelan konjac -sienellä. Kun parikymppisenä ihonhoito perustui kesät talvet Nivean Creme voiteeseen on tilanne tänä päivänä hieman erilainen. Etenkin talvisin haen kuivalle iholle apua elvyttävistä ja hoitavista seerumeista sekä naamioista. Silmänympärysvoide, yö- ja päivävoiteet kuuluvat myös jokapäiväiseen selviytymispakkiin.

Sain Mia Höytö Cosmetics:lta* testiin Lempeä Uni -öljyseerumin ja Valo -silmänympärysvoiteen. Tuotteiden puhtaat raaka-aineet lupaavat helliä ja suojata ihoa ulkoisilta rasituksilta. Luonnonkosmetiikkasarjan tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa ja useat raaka-aineet tulevat Pohjolan luonnosta. Tuotteiden yksinkertaiset pakkaukset kaunistavat kylpyhuonetta ja hivelevät esteetikon silmää aamu- ja iltatoimien lomassa.

Tämän kaiken päälle, kun vielä lisätään sopivasti liikuntaa, hyvää ruokaa ja mukavaa yhdessäoloa,  niin mieli on valmiimpi vastaanottamaan pitkät talvikuukaudet ja kaamosväsymyskin on toivottavasti vain pelkkä mörkö sängyn alla.

Kaamosterveisin, Mervi


*tuotteet saatu blogin kautta.

Kommentit

  1. Hei! Haluaisin kysyä, millä sävyllä on maalattu makuuhuoneen harmaa seinä, jota vasten sängynpääty on? Näyttää tosi kivalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sävyn koodi on J487. Hyvää itsenäisyyspäivää!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit