Kysymys työpisteeltäKäsillä on vuoden viimeinen täysi työviikko. Pian koittaa odotettu joululoma, jolloin myös blogin puolella hiljenee hetkeksi. Laskeskelin tuosta sivupalkista ihan itse, että tämä blogimme on jo yli neljä vuotias. Neljän vuoden ajan tämä on ollut meidän yhteinen harrastuksemme, johon suhtaudumme samoin kuin sisustamiseen, rennosti ja huumorilla. Emme pyri täydellisyyteen vaan normaali elämä saa näkyä ja kuulua. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että väen väkisin haluaisin kuvata tänne kotimme nuhjuisimmat ja sotkuisimmat nurkat. Niitä on varmasti tarjolla jokaisessa kodissa muutenkin.

Blogiamme voisi kuvailla sanoilla elämänmakuinen, sisustuspainotteinen lifestyleblogi. Tänä vuonna mukaan on kenties mahtunut aiempaa enemmän tyyliin, kauneuteen ja matkailuun liittyviä juttuja ja onpa mukaan eksynyt muutama kirjasuosituskin. Blogimme tekstit syntyvät melko spontaanisti. Yhtään valmista aihiota ei luonnoksista löydy, vaan jutut ja kuvat syntyvät spontaanisti hetkessä. (Eh, paitsi tämän tekstin kuvat olivat valmiina :))

Tässä vaiheessa blogin elämänkaarta olisi kuitenkin mukava kuulla, mitä te lukijat haluaisitte blogissamme nähdä tai mistä asioista haluaisitte kuulla enemmän? Eihän sitä tiedä, jos vaikka ensi vuonna tekisimme jotain ihan suunnitellusti. Edes joskus.

T. Mervi (ja Petri)


Kuvat: Riina Salokangas / Deko 11/2015

ps. Voit seurata modernia puutaloa Bloglovin`kautta sekä Facebookissa ja Instagramissa.

Kommentit

 1. Minä löysin bloginne vasta tuon Deko-lehden jutun myötä, enkä ole ehtinyt kovin pitkälle juttuja kahlata, mutta tykkään upean kotinne kauniista sisustuskuvista ja lyhyistä, hauskoista arkisattumuksista. Erityisen hauskaa on tuo mies- ja naisnäkökulma, harvaa blogia kun kirjoittaa pariskunta. Sen sijaan en ollenkaan kaipaa muotia, kauneutta, poseerauskuvia, ruokajuttuja tai yletöntä tuotemainontaa, mihin yleensä suosittujen blogien seuraamiseni karahtaa. Siitä olen ollut erityisen ilahtunut, että täällä ei tuota blogiyhteistyötä ole joka jutussa ja vuoroon mainosteta muovilaatikoita ja silmälaseja yms. aiheeseen liittymätöntä. Keväälle toivoisin pihajuttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikku palautteesta! Pihajuttuja luvassa keväälle :)

   Poista
 2. Sisustusjutut on parasta. Teillä on niin hyvä ja varma tyyli. Ja koira tietenkin on niin ihana, että se saa vaikka vilahdella joka kuvassa :D

  Mistä on tuo ihana matto teidän työpisteessä? Itsellä etsinnässä matto eteiseen, ja tämä voisi olla yksi varteenotettava vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Pepe pääsee varmasti jatkossakin kuviin. Koiruus kun ei juurikaan kuvaustilanteita kunnioita, vaan karvainen takamus vilahtaa linssin ohi usein juuri väärällä hetkellä :). Matto on nimeltään Patina ja se on BoConceptin.

   Poista
 3. Älkää siis suunnitelko mitää, spontaanisti vaan kohti ensi vuoden awardseja. Hyvää joulua koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija mielipiteestä! Jouluiloa myös sinne! :)

   Poista
 4. Samaan rentoon malliin vaan jatkoa, kiitos! Petrin näkökulma sisusteluun on oiva juttu.

  VastaaPoista
 5. Spontaanius ja sattumukset on teidän blogin ehdoton suola, eli pitäkää kiinni siitä linjasta. Petrin miehinen näkökulma sisusteluihin, asetelmiin ja vaihtuviin tyynynpäällisiin on piste iin päällä.

  t. vakkarilukija-Sari jo pidemmältä ajalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa mukava saada kommentti myös pitkään blogia seuranneelta. Iso kiitos Sari! <3

   Poista
 6. Teidän pitää alkaa rakentaa taas jotain. Kesähuvila?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kauheeta, kalliiksi tulee blogin pitäminen!:D Kävisikö jos rakennetaan Pepelle kesähuvila terassille? Kiitos kommentista!

   Poista
 7. Kyllä teidän blogi on ihan huippu tämmöisenään.. Yhteinen blogi on ihanan yllätyksellinen. :)

  VastaaPoista
 8. Pitäkää sama linja. Tykkään teidän tavasta kirjoittaa, huumorinpilke silmäkulmassa ja kauniita kuvia on aina kiva katsella. Kiva lukea myös toisten kohelluksia ja sattumuksia, todeta samalla, etten ole yksin tässä maailmassa :) Pihajutut olis kivoja kuvien kera.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään sama linjattomuus. Pihaan voi ehkä kurkata jo ensi kesänä, jospa se hiljalleen valmistuisi. Kohelluksia varmasti riittää, kiitos Päivi!

   Poista
 9. Ei kun tämä on hyvä just näin :) Teillä on oma, toimiva tyyli. Liialla suunnittelulla varmaan osa rentoudesta katoaisi.

  VastaaPoista
 10. Hei ja rauhaisaa joulua teille Moderniin puutaloon!
  Haluaisin niin tietää ja nähdä millaiset eteisen vaatekaapien ovet valitsette. Tuleeko siihen liukuovelliset ja mistä materiaalista ja väristä. Toivon, että pian tulee blogiin kuvia eteisen kaapistojen uusista ovista...jään malttamattomana odottamaan, jotta voin myös suunnitella meille tulevaa uutta kaapistoa. Teillä niiiiin hyvä maku ja kaunis koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja hyvää uutta vuotta sinne. Oviprojekti jäi vaiheeseen. Verstaalla oli kiireitä, eikä meillä ole mikään paniikki noiden suhteen. Mutta liukuovet on tulossa, mahdollisimman ohut kehys ja vaalea tammiviilu on suunnitelmissa. Kiitos paljon kauniista sanoista!

   Poista
 11. Minäkin löysin teidän blogin tuon Dekon jutun kautta. Mutta sittenpä luin koko blogin alusta alkaen läpi - kertonee siitä, että pidin lukemastani! :) Edellä kommenteissa on jo mainittu bloginne parhaat puolet; rentous, huumori, aitous, miesnäkökulma etc. Mutta parasta on ollut se, ettei tämä blogi ole ollut täynnä tuota "blogiyhteistyötä". Se kun vie sen aitouden, kun yritetään väkisin vääntää hehkutustekstiä asiasta kuin asiasta, josta paistaa heti läpi mainonta; "kenen leipää syöt, sen lauluja laulat." Ymmärrän kyllä, että se houkuttaa blogisteja, koska jotakin vastikettahan siitä saa, mutta... voisiko sitä jotenkin rajata tai ainakin tehdä jollakin tyylikkyydellä?
  ~kk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moikka! Kiva kuulla, että pidät blogista ja jaksoit lukea kaikki jutut. Koitetaan pitää rentous ja huumori mukana. Kaupallisiin juttuihin koetamme löytää aina meidän tavan kirjoittaa, ja pitäähän niitäkin välillä tehdä, että leivässä pysytään. Ja useammasta yhteistyöstä olemme kieltäytyneet kuin mukaan lähteneet. Koemme, että mainostettavan tuotteen/palvelun pitää sopia blogiimme, tai siitä pitää löytyä muuten hauska kulma, väkisin ei viitsi lähteä tekemään.

   Poista
 12. Minustakin on blogi on hyvä nykyisellään, Petrin miesnäkökulma on antanut monet hyvät naurut. Mutta Pepe-koira on niin mainio, että siitä voisi joskus olla enemmänkin juttua. T. Fani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Koitetaan saada Pepe taas kuviin. On haastava malli, ei oikein viihdy kameran edessä.

   Poista
 13. Ehdottomasti juttu miestilasta! Se on jäänyt ihan paitsioon.

  VastaaPoista
 14. jatkakaa samaan malliin ja instaan paljon kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatketaan, ja Meri pävittää instaa minkä ehtii.

   Poista
 15. jatkan vielä… tosi usein tulee kateltua teidän kuvia, kun meillä on teiltä 3 vuotta sitten apinoitu lattia. Nyt on harkinnassa sama olohuoneen pöytä ja usein täytyy käydä katsomassa kuvia, kun ostopäätöstä työstän. Jos nyt ostaisitte around-pöydän, olisiko sama väri vielä? Harkitsitteko muuta väriä kuin puu? :) Melkeinpä voisin sanoa, että paras blogi jota olen jo varmaan sen neljä vuotta seurannut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset palautteesta, ja kyllä me varmaan tämä tammen sävy meille valittaisiin edelleenkin. Onhan nuo muutkin kauniita, mutta meille sopii tämä, ainakin meidän mielestä :)

   Poista
 16. Oi, teillä on tuo ihana kattovalaisin! Olen sitä Ikeassa ihastellut, mutta sopiva paikka puuttuu. Blogin suhteen jatkakaa vain samaan malliin! Ihanaa joulunaikaa teille <3

  VastaaPoista
 17. Olen uusi lukija ja samaa mieltä kuin pari muutakin, että, rentoa kirjuuttelua, huumoria, kauniita kuvia ja mikä parasta, ette jaa aina samasta kohtaa miljoonaa samnalaista kuvaa kuten monissa sisustusblogeissa,vaan sieltä täältä kivan arjen kuvia! Alan kyllä nyt ja tästä seurata edesottamuksianne :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit