Hippo vieköön

Kiireisen työviikon päätteeksi ajattelin rentoutua katselemalla täydellisen kauniita ja inspiroivia asuntoja ruotsalaisen kiinteistövälittäjän sivuilta. Nautinnon kruunasi pirkahteleva lasillinen proseccoa. 

Aloitin surffailun tästä kauniin harmonisesta näkymästä. Ihastuttava olohuone, upea stailaus, kauniita sävyjä, hienoja yksityiskohtia. Tässä katse lepää.


Tässä kuvaa samasta tilasta, hieman toisesta kulmasta. Eleganttia ja mielenkiintoista. Kunnes katseeni osuu sohvaan ja sen takaa pilkottavaan päähän! Mikäs asukki se siellä sohvan takana kurkkii?


Katsotaanpa asiaa vielä toisesta kulmasta. Kyllä, joku tumma hahmo siellä seistä tököttää.


Siirryn seuraavaan asuntoon ja mitä silmäni näkevätkään! Keskellä olohuonetta seisoo samainen hahmo. Onko tuo hippo vai mikä? Ainakin tämän täytyy olla juuri nyt kuuminta hottia Ruotsin sisustusrintamalla.


Onko tässä seuraava sisustusesine, joka tulee näkymään blogeista sisustuslehtien kansikuviin? Vai onko hipon takana yksi ja sama Ruotsalainen myyntistailaaja, joka ajelee kohteesta toiseen hippo mukanaan?

Lauantai terkuin, Mervi

kuvat: Alexander White

Kommentit

 1. Heh, ajelee Hippo vänkärin paikalla pitkin kaupunkia :D

  VastaaPoista
 2. No on tässä vuosien varrella ihmetelty hirvenpäät pahvista rakennettuna sun muuta. Mutta Hippohan se vielä tästä on puuttunutkin :D Hauska postaus. Ehkä se on jonkun stailaajan juttuja ;D

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi! Bongasin tuollaisen monta vuotta sitten Brooklynissä antiikkiliikkeessä, mutta hinta oli yli tonnin ja ylipainosta olisi koneessa tullut jättilasku. Hippo siis jäi Ameriikkaan mutta muistelen sitä kaihoisasti.

  VastaaPoista
 4. Voi hippo! Kauniita kuvia. Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Voihan hippo :D lol :D hienoa työtä!

  VastaaPoista
 6. Hitsin Hippo! Todella, MR.tai MS.Hippo on sisustuksesta puuttunutkin.Mahtava bongaus, stailaajan loistoidis. Jäämme odottamaan jatkosarjaa, mihähän seuraavaksi olohuoneesta putkahtaa...

  Leppoisaa sunnuntaita,

  terkuin Sari

  VastaaPoista
 7. Näitä ihania nahkaisia hippoja, possuja ja virtahepoja näkee aina välillä mm. Bukowskis marketilla myynnissä, valmistaja on Dimitri Omersa & Co. Hinnat näillä raheilla on ihan reippaanlaiset, mutta olen pariin kertaan huomannut haaveilevani omasta nahkahiposta.

  VastaaPoista
 8. Voihan hipponen... hauska bongaus ja mielenkiintoista jäädä seuraamaan, alkaako tuo miellyttää omaa silmää. Juuri nyt näyttää pelkästään omituiselta. :D

  VastaaPoista
 9. Hahaa!! En kestä, aika söpö hippo. Voin niin kuvitella tuon kököttävän välittäjän autossa tai sitten se onkin juuri tuleva hitti :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit