Lomasäätöä


Mies: ne soitti sieltä Lissabonin hotellista ja sanoivat, että nyt se teidän huone on vapaana jo päivää aiemmin ja jos haluutte sen, niin varauksen päiviä pitäisi muuttaa Booking comin kautta.

Minä: Mitä? Siis nyt vai? Eikö sitä ehdi tehdä illalla?

Mies: No se huone voi mennä, mutta toivotaan parasta ettei kukaan ehdi buukkaamaan sitä ennen iltaa.

Minä: Mulla on tää deadline nyt ihan tässä käsillä ja mun pitäisi oikeesti tehdä tää homma loppuun tai oon ihan kusessa, mut mä kokeilen äkkiä muuttaa niitä päiviä. Ei hitto, mä oon ostanut lipun, jota ei voi perua! Eikä näitä päiviäkään voi muuttaa! Hermo menee.

Mies: No mullapa ei tässä mitään tekemistä olekaan, mutta en voi hoitaa tuota asiaa, kun se on tehty sun tunnuksilla.

Minä: Mun pitää nyt lopettaa. Moi!

Mies: Moi!

Hetken rauhoittumisen ja nopean meilivaihdon jälkeen huoneen vuokra-aikaa saatiin pidennettyä päivällä.

Palkkapäivän ja huomisten synttäreiden kunniaksi buukkasin vielä oheisen huvilan käyttöömme viikoksi Lissabonin rannikolta Sesimbrasta. Villa löytyi suomalaisen lomahuviloita välittävän Villadan* kautta.

Pieni säätö piristää päivää kummasti.

terkuin, Mervi


*Villan vuokrasta saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan.

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit