Kesä tuli takaisin


Kesä tuli takaisin, totesi tytär kun terassille kirmaisi. Yöpuvusta voisi erehtyä kuvittelemaan, että kuva olisi otettu aamulla, mutta iltapäivägrillaukset oli jo käynnissä. Asuvalinnasta voikin päätellä, että poikkeuksellisen rauhallinen sunnuntai oli meillä. Pojan turnaus peruuntui ikävän kevätflunssan takia, joten pötköteltiin kotona koko päivä. Harmitti tietysti pojan puolesta, mutta pakko myöntää, että ihan vähän olin tyytyväinenkin päiväohjelman peruuntumisesta. Olimme koko porukka rehellisen lorvipäivän tarpeessa. Varsinkin meitä vanhempia on vähän väskä painanut, töissä on ollut melkoiset hulinat päällä molemmilla.

Sateet tekivät hyvää istutuksille ja pihapiirille muutenkin. Kuvassa näkyvä tuomikin innostui kukkimaan. Olisi tavallaan pitänyt kaataa raksan tieltä, mutta onneksi säilytettiin. Mukavasti tuo vehreyttä meidän terassille. Poikkeuksena ne pari kesää, kun tuomenkehrääjäkoit olivat kylässä. Koko puu oli seitin peitossa, ihan kuin jostain kauhuelokuvasta. Ja elämäähän se suorastaan kuhisi. Jänniä veijareita, asustelevat yleensä muutaman vuoden yhdessä paikassa, ja vaihtavat sitten. Niin kävi meilläkin, kaksi kesää viihtyivät vieraanamme, nyt ei ole enää onneksi näkynyt.

Nyt kannustetaan Suomi voittoon ja suunnataan kohti uutta viikkoa,

Petri

ps. Voit seurata modernia puutaloa Bloglovin`kautta sekä Facebookissa ja Instagramissa.

Kommentit

  1. Päivä byjamassa ei kuulosta huonolta. Täällä kotiuduttiin kesän ensimmäiseltä saari reissulta, märkänä mutta onnellisena! Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit