Lomastressi


Kääk! Tänään se iski tajuntaan. Kahdeksan viikkoa kesälomaan, eikä yhtään lomasuunnitelmaa valmiina. Tai no, on sentään yksi, loma alkaa pojan Hesacup -turnauksella. Mutta mitä sen jälkeen? Olemme perinteisesti kesälomalla tehneet maan rajojen ulkopuolelle suuntautuneen reissun ja tänä vuonna olen perheen matkavastaavana kaavaillut kohteeksi Portugalia. Olen muutamaan otteeseen piipahtanut kohteessa lyhyesti, mutta tämä olisi ensimmäinen kerta koko perheen kanssa. Lomakohde saisi sijaita suhteellisen lähellä Lissabonia, sillä minua kiinnostaisi tutustua tähän kaupunkiin lähemmin.

Jos sinulla on vinkkejä Portugaliin, laitappa suositusta kommenttiboksiin. Helpottaisit samalla "matkanjärjestäjän" paineita.

t. Mervi

ps. kuvat ovat viime vuoden Montenegro-Kroatia reissulta Dubrovnikin vanhasta kaupungista.

Kommentit

 1. Just olin viikon reissussa Portugalissa! Lennot Lissaboniin. Ensimmäiset neljä vuorokautta Sesimbrassa, 45 min autolla suoraan etelään Lissabonista. Ihana kalastajakaupunki, jossa huikea beach! SANA Sesimbra Hotel kannattaa tsekata! Kolme vuorokautta superviehättävässä Lissabinissa. Koko loma oli alusta loppuun positiivista yllätystä, kaikki odotuksemme täyttyivät, ja jops ylittyivät. Palaan varmasti sekä Sesimbraan että Lissaboniin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos vinkeistä! Alan heti googlailemaan Sesimbraa :)

   Poista
 2. mutta mistä lennot edullisesti heinäkuussa Lissaboniin? Onko suoria ollenkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a. Näin pitkälle en vielä ollut asiaa miettinyt. Nopea vilkaisu kertoi, että ainakin Finnairilla on joku suora lento. Suurin osa taitaa olla välilaskulla.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit