Huoneisto Lissabonissa


Kaikenlaisia sisustuksia tulee vastaan kun surffailee etsimässä lomamajoituksia. Verkkokalvoilla on vilissyt tyylejä aina tunkkaisesta kasarista yltiöromanttisiin ja kylmän streriileihin vaihtoehtoihin. Kun eteen sitten sattuu helmi, sitä melkein hätääntyy. Niin kävi tämän huoneiston kohdalla, joka sijaitsee Lissabonin keskustassa. Buukkasin huoneiston pariksi yöksi lomamme loppuun, jotta ei menisi ihan lepäilyksi koko reissu. Tosin ei tämä meidän porukka kyllä jaksa kovin pitkään paikallaan makoilla missään. Lomatalokin pitää valita niin, että lähistöllä on ainakin jotain sporttimahdollisuuksia aktiivisille lapsille. Tämän illan saldona kuitenkin tämän huoneiston ja lentojen buukkaus. Nyt matkanjärjestäjä lähtee nukkumaan ja palaa suunnitelmien pariin huomenna.

T. Mervi

Kuvat ja majoitus löytyivät täältä.

Kommentit

 1. Lissabon on ihana kaupunki. Haluaisin päästä sinne uudestaan.

  VastaaPoista
 2. Mä yleensä nautin hirveästi loma-asuntojen haeskelusta ja valitsemisesta, mutta Teksasin reissu teki tässä poikkeuksen. Ei vaikka kuinka ajattelen tyylejä olevan monenlaisia ja kaikissa on puolensa, niin kyllä ne periamerikkalaiset vaan järjestään kaikki aika hirveältä näytti =D

  Tuolla terdellä sen sijaan viihtyisin hyvinkin!

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuolla lomailisi pidempäänkin ;o) Asunnonvuokraus alkaa meillä olemaan aina jo ensimmäinen vaihtoehto; tosin Espanjassa ja Portugalissa kohtuuhintaiset oli tyyliltään vähän nihkeitä...mutta niissä on se etu, että tilaa on riittävästi pidempää oleilua silmällä pitäen. Ihana on!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit