Viikonloppu


Melkoinen ympäristön vaihdos. Perjantaina nautin työkaverin kanssa tapaksia Barcelonan rannalla, 24 tuntia myöhemmin olimme koko perhe pojan turnauksessa Lappeenrannassa. Syksyn säät suosivat, ja jalkapallon lomassa ehdimme tutustumaan kauniiseen kaupunkiin ja linnoitusten hyviin Pokemon -apajiin. Sellainenkin jännitysmomentti matkassa oli, että Pepe pääsi ensimmäistä kertaa mukaan hotelliin. Mutta hienostihan se meni. Itse asiassa Pepen reissu meni paremmin kuin meidän muiden kisaturistien. 

Meillä kävi nimittäin sellainen erhe, että missasimme pojan joukkueen viimeisen voitetun, rankkareille päätyneen pronssipelin. Samalla kun pojat taistelivat voitosta, minä nukuin paikallisen ostarin parkkihallissa autossa. Rouva ja tytär olivat shoppailemassa. Jotenkin olin väärin katsonut sen pelin alkamisajan. Poika oli ihmetellyt, kun kentän laidalta ei kuulu äidin kantavaa ääntä eikä koiran haukkua. Täytyy kyllä myöntää, että melko paljon harmitti, ja autossa oli kotimatkan alkupuolella  hiljainen tunnelma. Että pitikin mennä Lappeenrantaan asti nukkumaan parkkihalliin. Olisi sen voinut tehdä halvemmalla ja helpomminkin vaikka tuossa meidän lähi-Lidlin hallissa. Onneksi poika ei kuitenkaan pahastunut. On tottunut siihen, että vanhemmat eivät aina ole ihan ajantasalla tapahtumien kulusta.

Petri 

Voit seurata modernin puutalon tapahtumia Bloglovin`kautta sekä Facebookissa ja Instagramissa.

Kommentit

 1. Sattuipa ikävästi, mutta tuleehan niitä pelejä. :) Viikonloppuna oli kyllä hieno sää. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Elämä on. Aika monta juttua menee ohi, jos ne nukkuu ohi. Mutta nukkuminen on tärkeää. Hyvää viikonloppua koko perheelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö Nykäsen Mattikin sanonut, että jos nukkuu, ei tapahdu mitään, mutta jos ei nuku, voi saada vaikka kalan!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit