Syksyinen sunnuntairetki

Pitkästä aikaa oikeasti rento viikonloppu perheen kanssa. Ei turnauksia, ei reissuja, pelkästään lepäilyä ja touhuilua sopivassa suhteessa. Lauantain Petri summasikin jo eilen, tänään suuntasimme koko perheen voimin Pókemon -jahtiin Suomenlinnaan. Ajattelimme, että viileä syystuuli olisi karkottanut jo pahimmat ruuhkat, mutta mitä vielä! Väkeä piisasi, mutta se ei menoa haitannut.


Pepekin pääsi mukaan retkelle. Karvakaveri oli lievästi sanottuna tohkeissaan, varsinkin kun pääsi vielä uimaankin. Ei viileä keli haitannut. Jos Pepe osaisi puhua, sanoisi varmaan, että muuten täydellinen reissu, mutta miksi hänelle ei tarjoiltu ravintolan sunnuntai brunssia? Onneksi Suomenlinnan ravintolat ovat sen verran joustavia, että kaveri pääsi kuitenkin sisään lämmittelemään uinnin jälkeen. Paluumatkan lautalla tapahtui jotain mystistä. Hiljainen aasialaistaustainen tyttö lähestyi meille sanaakaan sanomatta Pepeä, joka ei yleensä ole kovin kiinnostunut vieraista ihmisistä, päinvastoin. Hämmästykseksemme tämä koirakuiskaaja otti Pepeä kuonosta kiinni, ja lumosi koirulin välittömästi. Aikansa siinä juttelivat, kunnes tämä nuori nainen katosi yhtä salaperäisesti kuin oli paikalle ilmaantunutkin. Pepe jäi vain katsomaan perään häntää heiluttaen.


Reippailun jälkeen napasimme vielä kauppatorin silakkamarkkinoiden jälkimainingeista pari valokuvaa ja kalapurnukkaa mukaan. Näistä tunnelmista on kiva aloittaa uusi viikko!

Terkuin, Mervi

Kommentit

 1. Teillä ollut mukava syksyinen sunnuntairetki. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli oikein rentoa ja mukavaa. Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Hienosti olette vanginneet retkenne näihin kuviin. Hauska pepe. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keli oli harmaa ja kolea, mutta se ei tunnelmaa häirinnyt :)

   Poista
 3. Näitä kuvia katsellessa tekee mieli itsekin päästä perheen kanssa retkelle. Hetki mennyt edellisestä kun kaikki ylimääräinen aika remppaillaan. Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Teille on valmistunut super ihana koti, remppailu on kannattanut! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit