Isä & Tytär päivä


Se oli noin kuusituntinen urakka kun laitettiin autotalli uuteen järjestykseen tyttären kanssa. Purettiin pois vanhoja asennuksia, maalattiin seinää, asennettiin uutta ja siivottiin. Tämä ei tarkoita sitä, että olisin luopumassa miesluolastani, mutta muutoksia on tulossa. Tarkoituksena on rakentaa talliin pieni mutta monipuolinen kuntoilutila. Suunnitelma innostaa tytärtäkin siinä määrin, että hän jaksoi touhuta ahkerasti isää auttaen koko päivän. Melko poikkeuksellista. Maalaamisen lisäksi harjoiteltiin pakkelointia, hiomista ja porakoneen käyttöä.

Lopputuloksesta tuli juuri niin hyvä kuin oletimmekin, ja pieni treenaaja pääsi testaamaan kauan odottamiaan vekottimia. Kirjoitetaan niistä sitten enemmän myöhemmin. Isä ei tänään treeniä kaivannut, asennusurakka oli tarpeeksi. Kun lopettelimme päivää asennuskahvien ja limppareiden merkeissä, neiti esitteli vielä trendeistä jälkeen jäänelle isälleen tällaisen populaarikulttuurin helmen. Oikein huvittaa, kun mietin miten tämä jää soimaan teidänkin korviin ensi viikoksi. Olkaa hyvä.

 

Kun me vietimme laatuaikaa autotallissa, poika ja vaimo olivat vastaavasti omilla teillään. Rouva oli houkutellut pojan mukaan Ikeaan hodarilla ja jäätelöllä. Tuskinpa olisi muuten onnistunutkaan.

Tämä oli oikein mukava ja tuottoisa lauantai. 5/5 sanoisin.

Petri

Kommentit

 1. Mahtava päivä teillä! Mut toi biisi, voi kamala! Sitä on meidän jätkät soittaneet alvariinsa. Koska YouTube. Keski-ikäistä koetellaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava päivä. Tänä viikonloppuna oli tarkoitus kuvata lopputulos, mutta pieni remppakaveri oli kipeänä, joten yritetään myöhemmin uudelleen.

   Poista
 2. Kiitos Petri. Nyt jäi ainakin taka-alalle Hedbergin "Jaksaa jaksaa, polkee polkee " :D

  VastaaPoista
 3. Iso peukku teille. Itsekin kuulen kaikenlaista kotona, ja olen aika varma etten halua kuulla tuota biisiä ;D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit