Jouluyllätys


Kappas, Bosch lähetti meille (minulle) joululahjaksi pölynimurin. Ihan pyytämättä ja yllätyksenä tuli kuin aikoinaan faksi Annelille. Sattuipa sopivasti, tällaiselle intohimoiselle siivouksen harrastajalle. Boschin uutuuden erikoisuus on, että se imee kovaa mutta hiljaa. Voisiko mies enempää toivoa.


In´genius ProSilence 57 tuottaa nimensä mukaisesti mökää ainoastaan 57 desibeliä, ja se on tuollaiselle siivousapparaatille todella vähän. Vaimo onkin monesti valittanut, että imurointini häiritsee häntä. Jatkossa rouvan ei enää tarvitse istua Peltorit päässä, vaan voi nautiskella latteaan ja silmäillä sisustelulehtiään häiriintymättä kun minä imuroin. Imurin mekastuksesta myös aiemmin selkeästi ärsyyntynyt herkkä Espanjalaisemme ottanee uuden tulokkaan vastaan kiitollisena.


Taidan vielä itse rentoutua hieman lukemalla marttojen siivousvinkkejä sunnuntai-illan viihdykkeeksi. Hyviä juttuja, kannattaa tutustua.

Petri

Kaupallinen ilmoitus: Kuten todettu, imuri saatu joululahjaksi Boschilta. Kuten myös imuroinnin jälkeen tunnelmaa luova Skandinavisk -tuoksukynttilä.

Kommentit

 1. Meillä on muuten tismalleen sama malli, valkoisena. Joo vanhan kovaääniset rinnalla tänä on tosi hiljainen..Muutaman kerran oon imuroinut jopa lasten nukahdettua ja se on ehdottomasti hyvä juttu. Erityisen paljon tykkään itse muotoilusta, pitkästä johdosta ja helppokäyttöisyysestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Terhi. Meillä menee jo niin, että minä nukahdan ennen lapsia :)

   Poista
 2. Imee kovaa mutta hiljaa, voiko mies enempää toivoa? Voi apua, meinas kyllä mennä aamutee väärään kurkkuun tätä lukiessa :-D :-D Iloisia imutteluhetkiä sitten vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kamala, mitä sinä tarkoitat...en yhtään ymmärrä ;)

   Poista
 3. Moikka, jostain syystä meilläkin mies innostuu imuroimaan paremmin ja useammin, kun tämän Petrin sloganin kerron hälle... Leppoisia joulun pyhiä teille,

  terkuin Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on hienoa, jos saa miehen motivaatiota lisättyä, keinossa millä hyvänsä?

   Poista
 4. Meillä on kyseinen imuri ja surkein imuri mitä olen koskaan kokeillut. Bosch näyttää jakelevan niitä ilmaiseksi säännöllisin väliajoin, jotta saa edes joitain positiivisia arvioita Harmittaa, kun imuri ei ole ihan edullinen, mutta imemään siitä ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Käytössäni ei ole mittalaitteistoa jolla voisin imutehon todentaa, mutta ihan vain peruskäytössä testatessani tulin siihen tulokseen, että kyllä se imurin viran kykenee täyttämään. Mutta on varmasti niinkin, että äänen ja tehon välillä on jouduttu tekemään kompromissi, joka sopii toisille, mutta ei kaikille.

   Poista
 5. Kiitos kommentista :) Hyvä juttu oli tuo. Joo, ei meillä edes tehdä mitään vanhan liiton perusteellista joulusiivousta, vaikka ehkä tuollainen perusteellisempi rutistus olisi hyvä joskus tehdäkin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit