Lahjavinkki miehelle mieheltä


Käyttääkö mies pukua tai niin sanottua "pikkutakkia"? (Jostain syystä alkoi nyt kuulostamaan tuo pikkutakki tosi tyhmältä ja vähän kinkyltä. Eihän se ole "pikku" niin kuin esimerkiksi pikkuhousu, mutta ei takerruta siihen, vaan palataan asiaan.) Jos vastasit kysymykseen kyllä, niin tässäpä noheva lahjavinkki miehelle, taskuliina.

Taskuliina on miehelle sama kuin naiselle kengät, laukut tai sisustelutyynyt, niitä ei voi olla liikaa. Ja kun on kerran pukeutunut taskuliinaan, tai edes nähnyt tuon ylvään kangastilkun naapurin rintapielessä, puvun takki alkaa näyttämään auttamattoman alastomalta ilman sitä. Itse en voi enää poistua kotoa ilman taskuliinaa. Jos niin käy vahingossa, olo on koko päivän sama kuin olisi munasilteen.

Poimin tuon merihenkisen liinan täydentämään varastoani Kaapelitehtaan Ornamon Design -joulumyyjäisistä. Liinoja on ennestään kymmenkunta, mutta tämä on vasta minun toinen FatCloth, se toinenkin esiintyy noissa kuvissa. Hienoja, eikö?

Kuten kuvista voi päätellä, FatCloth on suomalainen innovaatio. Se mitä kuvista ei näe on se, että liinat ovat mikrokuituliinoja, eli niitä voi ihan oikeasti käyttää vaikkapa rillien tai kännykän kiillottamiseen ja pestä huoletta tarvittaessa, toki ohjeen mukaan.

Ei muuta kuin liina rintapieleen ja kohti uusia seikkailuja,

Petri

ps. Tämä ei ollut sponsoroitu postaus. Halusin vain nostaa esille tyylikkäitä liinoja ja tukea nuorta, Suomalaista liiketoimintaa.

Kommentit

 1. Kiitos Petri, loistovinkki! Mistähän saisi vielä jouluksi hankittua parikin kappaletta? Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toinen reippaan kaupallinen anonyymi ehti ensin, mutta täältähän nämä löytyy http://www.thefatcloth.com/pages/become-a-fatcloth-retailer.

   Poista
 2. Mikrokuituinen taskuliina kuulostaa ihan mahtavalta idealta, mutta liekö käytösetiketin mukaista tempaista taskuliina yks kaks esiin ja alkaa kiillottaa rillejään? No, voihan sen tehdä vaikka vessassa. Anyway, mä en tarttis enää kuin pikkutakkia käyttävän miehen, jotta voisin hyödyntää lahjavinkin ;-) Taidan pitää tän nykyisen farkkuja ja huputtomia huppareita (mikähän sen vaatekappaleen nimi muuten on?) käyttävän ukkelin kuitenkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tunne etikettiä, mutta olettaisin, että kyllä! Joo ei kannata miestä vaihtaa vaikka hyvä vinkki olikin :)

   Poista
 3. Maiju, firman nettisivuilla on lista jälleenmyyjistä sekä nettikauppa. Itse meinasin vielä tänään käydä oman kyläni jälleenmyyjällä kurkkaamassa valikoimaa ja hypistelemässä matskua. :)

  Kiitos siis vinkistä! Vaikka liinalla ei alinomaa otsaansa/nenäänsä/lasejaan pyyhkisikään, pestävyys on kiva ominaisuus. Ja samaa mieltä tuosta, että rintapieli vaan näyttää tosi orvolta ilman liinaa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit