Valon kaipuu

Kaupallinen yhteistyö: Samsung

Tuntuu, että vuosi vuodelta talven pimeys ottaa voimille enemmän ja enemmän. Pimeää kun heräät, pimeää kun palaat kotiin. Hyvällä tuurilla näet auringon valoa hetken työpäivän aikana, mutta todennäköisesti menetät tilaisuutesi istuessasi työpaikan budjettipalaverissa tai asiakkaan toimiston neuvotteluhuoneessa. Toivon jälkimmäistä, koska asiakkaan neukkarissa istuminen varmistaa sen seuraavan vuoden budjetin toteutumisen varmemmin kuin yrityksen sisäinen vatulointi.


Samsung haastoi meidät pohtimaan kodin, ja ennen kaikkea TV:n katselutilan valaistusta sen vaikutusta omaan vireyteen ja viihtyvyyteen.  Tutkimusyhtiö Novuksen mukaan merkittävä osa Suomalaisista kertoo katsovansa telkkua pimennetyssä huoneessa, paremman kuvanlaadun takia. Ja nyt olemme asian ytimessä. Samsung kertoo, että kun kalusto, eli tuttavallisemmin töllö on tarpeeksi valovoimainen peli, ei tarvitse istua möllöttää pimeässä paremman kuvan takia, vaan The Crown ja Westworld näyttävät hyvältä valot päälläkin. Toisin kuin oma habitus, joka vaimon mielestä näyttää sitä paremmalta mitä pimeämpää on, ja vielä kun hän ottaa rillit pois, alan kuulemma suorastaan muistuttamaan Daniel Craigiä.


No, eipä kukaan halua ihan leikkaussalin valaistuksessakaan iltojaan viettää, joten päätimme lähteä hakemaan kultaista keskitietä, ja hyödyntää hieman ammattilaisenkin apua olkkarin valaistuksen tuunaamisessa. Ammattilaisen apu nyt ei kuitenkaan tarkoittanut sitä, että olisin istunut sohvalla ja odottanut valon tulevan vaan sitä, että ammattilainen totesi tilanteen, antoi toimintaohjeen, ja kyllä, taas mennään ympäri pääkaupunkiseutua lamppujen ja asennustarvikkeiden perässä. Mutta eipä siinä, vähän aikaa olin asennuksilta säästynytkin. Palaamme siis asiaan pian uusien valaisimien ja ideoiden merkeissä.

Voimia pimeään,

Petri

Blogipostaus on osa kampanjaa, jossa Samsung haastaa TV:n katselun pimeässä uudella valovoimaisella Quantum Dot -teknologiallaan.

Kommentit

  1. Teillä on hienosti integroitu telkkarin johto piiloon tuon vempeleen taakse. Heti sattui silmääni moinen nerokas oivallus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Terhi! Melko tarkkasilmäinen olet :) Samsungissa on erillinen "kytkentäboksi", johon suuri osa johdoista tulee, ja se on piilossa kaapin sisällä. Mutta telkkuunkin menee virtajohto, verkkokaapeli ja kytkentäboksin johto, ja ne saatiin piilotettua tuon vempeleen taakse :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit