Mattokaupat

Viimeinen viikonloppu ennen loman loppua koostuu pääasiassa arkeen valmistautumisesta. Kaikista tärkein tehtävä on tietenkin jääkaapin täyttäminen, ettei tarvitse kuunnella nälkäisten lasten reklamaatioita. Mies halusi käydä ostamassa jotain uusia työvaatteita, ja samalla reissulla sain painostettua hänet kukkakauppaan ja VM Carpetin Outlettiin Tammistoon.


Jälkimmäinen toi kuulemma ostosreissuun kohtuuttomasti lisää pituutta, mutta pienen jupinan jälkeen suostui kuitenkin. Ja kannattihan se. Mukaan lähti kuvissa näkyvä sopuhintainen beigen värinen VM Carpet Satine. Valkoinen olisi ollut ihana myös, mutta tuntui turhan riskialttiilta meidän perheeseen. Edellinen, samalla paikalla ollut Mum'sin villamatto siirtyi ruokailutilan puolelle, ja siellä ollut harmaanruskea villamatto tyttären huoneeseen, joten uuden maton hankinnasta aiheutunut ketjureaktio palveli myös "uudesta" matosta ilahtunutta tytärtä.


Kukkakaupasta mukaan lähti köynnösvehka. Kesäksi terassin puolelle siirretty peikonlehti ei oikein viihtynyt suomen suvessa, mutta tarkoitus olisi yrittää pelastaa osa. Nimenomaan tuo sohvan takana Marimekon vaasissa oleva haara, joka koittaa sinnikkäästi kasvatella uusia juuria. Mies vähän epäilee tämän pelastusyrityksen onnistumista, mutta itse olen luottavainen. Tai no, ainakin varovaisen optimistinen.

Mutta oli ihan kiva laitella olkkaria edes vähän ennen paluuta arkeen. Mukavaa elokuun alkua kaikille!

Mervi

Kommentit

 1. Kiva uusi matto - sopii hyvin paikallensa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuntuu myös mukavalta varpaiden alla :)

   Poista
 2. Luulen, että peikko tuosta vielä toipuu. Mulla kävi saman tyylisesti, joten juurrutin vedessä ja multaan vaan, kyllä se siitä tokenee. Valoisaan paikkaan sitten kasvamaann niin lähtee hyvin alkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos uskosta ja tsempistä. Laitetaan peukut pystyyn peikon puolesta. :)

   Poista
 3. Hei! Kiitos inspiroivasta postauksesta! Onkohan tämän sävyn numero 250 beige, vai kenties joku muu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on Satine 250 Beige :)

   Poista
  2. Kiitos. Vm Carpetin omassa kuvassa näyttää niin keltaiselta, että ohitin aiemmin koko maton. Sinun kuvissa sävy näyttää paljon raikkaammalta!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit