Syksyä työpisteellä

Meidän nuori neiti on ahkera sisällöntuottaja. Niin analogisen kuin digitaalisen. Muistan vielä hyvin, kun hän oli ehkä noin kolmen vanhana piirtänyt puuväreillä huoneensa seiniin. Isänsä oli vakavana: "Tästä on puhuttu ja seiniin piirtely on kielletty, mutta piirsit silti?" Tytär katsoi vain uhmakkaasti ja sanoi takaisin: "Niin piilsin". Hänen sanojensa mukaan seinät yksinkertaisesti kaipasivat lisää väriä!


Tarinan päähenkilö ilahtuikin kovasti uudesta puuväri-setistä ja geelikynistä. Harmistui vain hieman, kun halusin kuvata ne ennnen käyttöä.


Nyt käytössä on värikynien lisäksi digitaaliset työvälineet. Nuori nainen kuvaa sujuvasti niin järkkärillä kuin GoProlla, ja editoi videonsa itse. Meiltä löytyy kotoa vain yksi tuollainen hieman tehokkaampi pöytäkone, joten välillä aina tulee veljen kanssa riitaa. Saako veikka pelata pelejään vai hän työstää videoitansa. Itse muistelin juuri, kuinka opettelin 90 -luvulla kehittämään valokuvia pimiössä! Ajat ovat muuttuneet, ja kovin osaavia ovat nuo nykyajan lapset.


Syksyn tuntua työpöydälle tuovat loppukesän heinät, jotka nappasin mukaan Pepen aamulenkiltä. Koiraherra onnistui taas luovimaan itsensä mukaan blogikuviin. Hän viihtyy hyvin tuolla työpöydän alla. Kai se on turvallinen paikka, kun on työtaso kattona.

Mukavaa viikonalkua kaikille.

T. Mervi

Niin kynät kuin kuvissa näkyvät liimalaput ja pienet vihkosetkin ovat Mujin mallistosta. Samoin kaunis akasia -puinen kippo. Kuten mainitsimme aiemmin, Mujin tuotteita on tarjolla täällä Suomessakin ainakin hetken, Habitaressa

Kommentit

 1. Siis tuo neidin komentti takaisin sai kyllä pienen naurunpyrskähdyksen aikaiseksi täällä :)
  Ihana kun lapsi on luova ja taitava.
  Kauniilta ja tyylikkäältä näyttää työpiste ja suloinen on koirakin.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista! Lämmintä syyskuuta!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit