Keittiöpäivitys

Ensi viikolla alkavat toisenkin lapsen treenit, joten odotukset ruokahuollon täsmälliseen toimimiseen nousevat taas tutulle, vaativalla tasolle. Arkipäivien ruokalista toistaa turhankin usein samoja teemoja. Tiukka aikataulu ei jätä tilaa luovuudelle, ja ideat ovat vähissä varsinkin kaupassa. Tähän saisi tulla muutos. Netti on toki hyvä reseptien lähde, mutta ovat tuollaiset perinteiset keittokirjatkin kivoja.


Toinen, Anssi Kantelisen, Ari-Pekka Parviaisen ja Pavel Kasinskin "Urban Keittokirja" -ostettiin erinomaisen kesälounaan jälkeen Urban ravintolasta. Suosittelen lämpimästi, jos satutte Kuopion suunnalla liikkumaan. Urbanin hinta-laatusuhde oli parasta kokemaani. Viola Minerva Virtamon Vegebudjetilla -kirjan vaimo oli saanut ystävältään. Teema aukeaa nimestäkin, kuinka tehdä hyvää kasvisruokaa edullisesti. Todella hienoja ja inspiroivia teoksia molemmat, nälkä tulee lukiessa!


Kuvissa näkyvät kulhot, astiat, aterimet ja puinen tarjotin saatiin Mujilta, joten keittiön välinepuolikin on valmis syksyn alkuun. Muji ei ole saapunut ainakaan vielä Suomeen pysyvästi, mutta tuotteet ovat esillä ja ostettavissa MUJIN pop-up shopissa Habitare -messuilla.

Herkullista viikonloppua,

Petri

Kommentit

 1. Oi kuinka tyylikkäältä näyttää! Tällä vähän sama homma, treenit ja pelit alkaneet koulun lisäksi lapsilla, niin ruokapuoli on taas otettava oikein todella haltuun. Tykkään perinteisistä keittokirjooista vaikka netti on pullollaan ohjeita.
  Täytyypä tutustua tuohon Vege budjetilla kirjaan. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten vaikeaa se voikaan olla keksiä uutta tarjoiltavaa arjen härdellin keskellä. Kaupastakin tulee aina ostettua vain niitä tuttuja ja turvallisia raaka-aineita. Pitää yrittää ryhdistäytyä syyskokkailujen kanssa. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit