Viikonloput ovat rentoutumista varten


Ensimmäinen loman jälkeinen työviikko on takanapäin. Kesäloma oli ollut ilmeisen rentouttava, sillä muististani oli kadonnut mm. työpaikan ovikoodi. Viikon kohokohta oli upea Robbie Williamsin keikka Tampereen Ratina stadionilla. Yöllinen keikkakukkuminen ja ensimmäisen viikon aiheuttama "työshokki" purkautuivat lauantaina pitkinä yöunina. Heräsin tänään puoli yhdentoista aikaan enkä heti pysty muistamaan, koska olisin näin myöhään nukkunut. Teki todella hyvää. 

Illaksi on luvattu kovaa rajuilmaa Uudellemaalle. Lähden tästä seuraavaksi ruokaostoksille, jotta voimme illalla koko perheen voimin rauhoittua sisälle ja ihailla luonnonvoimia; sateen ropinaa, ukkosen jyrinää ja salamoiden leiskuntaa.

Rentouttavaa viikonloppua, Mervi

Kommentit

 1. Haha, täällä toinen jolla oli ovikoodi kadoksissa. Kumma miten se voikin kadota taivaan tuuliin kuukaudessa. Robbie oli ihana ja uni maittoi täälläkin tänä aamuna mutta ei ihan puoli yhteentoista. Nyt laiturille lettukesteihin ennenkuin rajuilma pukkaa päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää siltä, että meidän loma oli totaalisen rentouttava ;D Onneksi kuitenkin muistettiin palata oikeaan firmaan... ;D

   Poista
 2. Toivottavasti saatte kokea hienon salamashow'n! Ja ois, Robbie Williams, se olisi ollut mahtavaa nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuh, melkoinen oli myrsky, mutta onneksi meni nopeasti ohi. Robbie oli <3

   Poista
 3. Puhut kyllä asiaa! Kunpa vain muistaisi aina rentoutua. Itselläni on taipumus hurahtaa touhuamaan yhtä sun toista, ja tahtoo lepo jäädä aika vähiin. Toisaalta, mieluinen tekeminen ja hetkeen heittäytyminen niin, että ajantaju unohtuu, on myös hirmu rentouttavaa, jos on sen tyyppinen ihminen :)
  Kauniita kuvia ja ihana olohuoneen sisustus <3 Iskin silmäni tuohon keltaiseen tyynyyn, se on kaunis ja sopii kauniisti kokonaisuuteen. Ostin itse juuri vastaavanvärisen, vain yhden, mutten ole vielä laittanut sitä sohvalle. Ajattelin pikkuisen muutenkin muuttaa olohuoneen väritystä syksyisemmäksi.
  Kaunista elokuun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuhastelu on oikein hyvä tapa rentoutua. Keltaisessa tyyny enteilee syksyä, onneksi olemme kuitenkin saaneet nauttia lämpimistä elokuun illoista. Toivottavasti näitä kelejä riittää pitkälle syksyyn.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit