Shortilla - TBAF 2017

Kaksi vuotta sitten oltiin lavalla Rouvan kanssa. Jostain edelleen tuntemattomasta syystä johtuen voitimme paras sisustusblogi -palkinnon. Veitola kysyi, että mikäs on tällä hetkellä se kuumin sisustustrendi? Taisin sanoa, että ihan vain kipsilevyseinään reikien poraaminen. Ei tullut parempaakaan vitsiä mieleen.


Kun kuulimme, että meidät on valittu The Blog Awards Finland 2017, Koti -kategorian shortille, yllätys oli vielä kovempi kuin edellisellä kerralla. Blogit ovat kehittyneet hurjasti kahdessa vuodessa, paitsi me. Sama verkkainen kirjoitustahti ja yhtä huonot jutut. Samalla kun meille kerrottiin tästä kunniasta, järjestävä seura pyysi vaakakuvan saittia varten. Luonnollisesti otimme pelkkiä pystykuvia. Kuvastaa aika hyvin meidän tekemistä muutenkin, myös täällä blogin puolella. Ihan aina ei jaksa kaikkia ohjeita lukea, kun jo ollaan tekemässä.

pystykuvasta on vaikeaa tehdä vaakakuva ;)

Mutta, suuret kiitokset lukijoille ja raadille, että valitsitte meidät listalle! Arvostamme kovasti. Kisoissa valitaan myös lukijoiden suosikki, joten klikatkaa äänestämään täältä. Onnekkain äänestäjä voittaa hotelliyön Hilton Helsinki Strandissa sekä liput Gaalaan, joten ehkä nähdään siellä!

Petri & Mervi

♥♥♥♥♥♥

Kommentit

 1. Ääneni lähti teille! T. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko tulla vielä illasta lisäämään, että ääneni todellakin lähti teille. Juuri kotiuduin lääkäristä: Kurkunpääntulehdus ja puhekielto!
   t.Tiina

   Poista
  2. Ai kauheeta, voidaan sanoa, että todellakin annoit kaikkesi ;) Kiitos kannustuksesta ja kannatuksesta! Toivottavasti ääni palaa pian :) M & P

   Poista
 2. Ääni teille! Tykkään teidän blogista todella paljon, koska
  a) postauksia ei tule liian usein (kiireinen lukija ahdistuu blogeista, joita pitäisi seurata päivittäin tai monta kertaa viikossa)
  b) blogi on elämänmakuinen, ei liian sliipattu
  c) teksteissä on huumoria

  Jatkakaa samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän vauhdissa pysyy mukana etanakin :D Kiitos kivasta palautteesta ja kannustuksesta! Arvostamme! Syysterveisin, M & P

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit