24h kotoilun puolesta


Kaupallinen yhteistyö: K-Citymarket ja Suomen blogimedia

Citymarket pyysi meidät mukaan Hemtex24h kodintekstiilimalliston lanseeraukseen, ja sopiihan se meille, liinavaatteita ei ole liikaa, joten kaappi kaipasi täydennystä. Mutta koska lakanoiden ja muiden tekstiilien kuvaaminen on hieman yksiulotteista, pyysin projektiin mukaan tyttäremme. Hän ymmärtää hyvin miten tämä maailma toimii, joten päästyämme tiukkojen neuvottelujen jälkeen yhteisymmärrykseen palkkiosta, suuntasimme kohti Citymarkettia hakemaan tuotteita.


Viikonlopun koittaessa pojat lähtivät jalkapallohommiin ja me tytöt jäimme viettämään aamua uusien tekstiileiden ja kameran kanssa. Tytär oli mukana valitsemassa tuotteita, ja hänen mielestään vanhempien makkariin kaivattiin vähän raikkautta sinivalkoisten Charley pussilakanoiden ja tyynynpäällisten avustuksella. Ja mikä ettei, sopiihan se. 

Ja jos siihen sängyn viereen joskus kahvin saisi, sen voisi kattaa näin nätisti. Ei kyllä koskaan kukaan kahvia minulle sänkyyn tarjoile, ihan vain vinkkinä, jos sattuu mies lukemaan! Keittiöpyyhkeen lisäksi puinen mukin alunen on poimittu samasta mallistosta. No mutta, ei nyt makkarissa koko päivää loikoilla, nälkäkin tulee. Jos olemme Sofian kanssa kahdestaan, saattaa käydä niin, että nukumme pitkään ja siirrymme suoraan brunssiin. Kokkailimme croissantit suoraan purkista ja täydensimme tarjoilua tyttären itsensä tekemällä raparperipiirakalla. Kuvan essu ja keittiöpyyhe ovat myös Citymarketin Hemtex24h -mallistosta.


Hemtex24h -mallistosta löytyvät tekstiilit olkkariin, keittiöön ja makkariin. Tekstiilien lisäksi sarjaan kuuluu valikoitu kattaus astioita ja tarjoiluvälineitä. Kuvassa olevat puiset alustat ovat suosikkejani. Sarjasta löytyy myös hieno marmorinen tarjotin, mikäli kaipaat kattaukseen hippusen glamouria. Ja kyllä, niin nopeasti tämä syksy taas menee, että Joulun lämpimät sävyt alkavat olla kohta ajankohtaisia, kauden uutuudet löytyvät tämän linkin takaa.

Syksyisin terveisin, Mervi ja Sofia

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit