Parisuhdejuttuja

En ole lukenut (enkä aio lukea) kirjaa "miehet ovat Marsista, naiset Venuksesta", mutta olen ymmärtänyt, että kirja käsittelee miesten ja naisten ajattelutapojen eroavaisuuksia. Opus ilmeisesti kertoo siitä kuinka miesten ja naisten väliset ristiriidat syntyvät ja kuinka ne vaikuttavat yhteiseloon ja onnellisuuteen. 


Kun on ollut naimisissa yli 13 vuotta sitä on jo jollain tasolla päässyt sinuiksi puolison ajattelutavan kanssa, ja melko harvoin tulee tilanteita joissa toisen ajattelu tai tavat pääsevät täysin yllättämään.  


Tässä muutama esimerkki ihan perusmeiningistä viikon varrelta. Tiistai-iltana Petri luki ääneen ruokatarjouksia ResQ:sta kunnes äkkiä hoksasi, että tilanteessa oli jotain tuttua. Hetken mietittyään mies oivalsi, että mummuvainaa tapasi lukea ääneen Postin tuomia tarjouslehtisiä. Ei mennyt kuin hetki ja huomasin myös poikamme lukevan ääneen samoja mielenkiintoisia tarjouksia. Tyttären kanssa katsoimme toisiamme tietävästi ja hymyilimme...Miehet.


Mies oli potenut koko alkuviikon flunssaa ja lähti keskiviikkona hakemaan apteekista lisää lääkkeitä taudin taltuttamiseen. Lähtiessään apteekista hän yritti lukita apteekin oven auton avaimella! Ei kai siinä mitään, lääkkeet tulivat selkeästi tarpeeseen.

Torstaina Petri heitti pojan treeneihin ja totesi ärsyyntyneenä, että kunhan lapsilla on omat autot tulee hän pummaamaan heiltä usein kuljetuspalveluita. Ja joka kerta, siis joka helvetin kerta, jättää hän  lähtiessään pyörimään jonkun tyhjän pullon auton lattialle! Ymmärrän minä tuota miestä tässäkin asiassa, onhan se ärsyttävää kun pikkuihmiset eivät huolehdi roskia pois autosta ilman erillistä mainintaa. Pahimmassa tapauksessa piilottavat vielä eväitään istuintaskuun.

Perjantaina mies oli vuorostaan kiinnostunut Pepen mielenliikkeistä. Lienee luonnollista, että koira innostuu lenkille lähdöstä, mutta onko normaalia, että koira innostuu vielä huomattavasti enemmän, jos isäntä pukee päälleen sadeasun? Voiko koiralla olla sadeasu -fetissi? No, koska kyseessä on espanjanvesikoira niin mikään ei ole mahdotonta.

Tänään mies kuitenkin pääsi yllättämään minut täysin. Pommi putosi, kun ehdotin hänelle, että kävisimme New Yorkissa joulun jälkeen. Kysyin vielä, että olisiko hänelle ok, jos buukkaisin reissun meille kahdelle? Tiedättekö mitä mies sanoi? Hän lähtisi mieluummin Rukalle laskettelemaan kuin New Yorkin sykkeeseen!!! Nyt ei pysty ymmärtämään. Mehän ollaan menossa laskettelemaan hiihtolomalla, kun taas kumpikaan ei ole aiemmin päässyt käyskentelemään Manhattanilla. Jännä nähdä mihin tässä vielä päädytään. 

Parisuhdeterveisin,  Mervi :)


ps. Pipol´s Bazaar arvonta on ratkennut. Säilytyslaatikot voitti Merja. Onneksi olkoon! Voittajalle on laitettu sähköpostia.

Kommentit

  1. Hauska postaus! :D Siis mäkään en voi ymmärtää miten joku lähtee mieluummin Rukalle kuin New Yorkiin hahah, vaikka itse rakastankin laskettelua myös :D Aivan ihana muuten toi apina-kynttilänjalka!

    Elli

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit