Pientä kivaa!


Kaupallinen yhteistyö: Kantolan Valitut ja Suomen Blogimedia

Onhan se kiva käydä aina joskus tuulettumassa ulkonakin, mutta aika usein valitsemme treffipaikaksi mieluummin oman kodin. Ehkä se johtuu siitä, että arkipäivät ovat kummallakin töiden puolesta aika täyteläisiä, tai sitten ollaan muuten vain vanhoja eikä enää niin pirteitä, kun ei jakseta kaupungille lähteä.


Pöytään katettiin Kantolan valitut pikkukeksit, joita löytyy kaupoista kahta laatua, "Suola" ja "Kermaviili&Ruohosipuli". Kaveriksi brietä ja nokare viikunahilloa, juomaksi hyvää punaviiniä. Herkullista ja helppoa naposteltavaa.


Kuvissa näkyvä juustoveitsi sopii tarinansa puolesta hyvin tällaiseen romantilliseen treffiteemaan. Veitsi on kulkenut mukana jo 15 vuotta. Muistan hyvin sen päivän kun kävin ostamassa sen eräästä kokkipuodista. Tilanne oli sen kaltainen, että tuleva rouva oli tulossa istumaan iltaa poikamiesboksiini. Olin suunnitellut kokoavani pienestä ilmavaivariskistä huolimatta hienon juustotarjottimen, ja eihän siihen tietenkään mitään tavallista veistä voinut laittaa. Niinpä heitin takin niskaan ja tarvoin räntäsateessa hakemaan kattaukseen sopivaa veistä. Ilta oli ilmeisen onnistunut. Kuten myös nämä treffit 15 vuotta myöhemmin.


Keksejä oli useampi pussillinen, mutta haastetta varastoinnin suhteen ei ehtinyt syntymään, kun lapset kavereineen löysivät keksit. Huomasin, että eivät ihan näin paljoa kattaukseen ja tuunaukseen panostaneet, vaan napsivat ne suoraan pussista. Hyviä makuja ja kivoja uutuuksia molemmat variantit, mutta konstailematon "Suola" oli meidän perheen suosikki.


Petri (ja Mervi)

Kommentit

Suositut tekstit