Sisustushaaveita


Niinkuin Petri aiemmin kirjoitti, pieni maalausprojekti eskaloitui kolmen makuuhuoneen uudelleen järjestelyyn. String työpisteen muuttaessa pojan huoneeseen, avautuu vanhempien makuuhuoneeseen vaatehuoneen suuaukolle tyhjiä neliöitä.

Mies toivoi meidän makkarin vapautuneeseen tilaan mukavaa nojatuolia, jossa voisi rauhassa hoitaa työpuhelut ja skypet. Kävimme sunnuntaina koeistumassa kolmea tuoliehdokasta; Yrjö Kukkapuron Karuselli -tuolin, Arne Jacobsenin Muna -tuolin ja Eames Lounge Chair -nojatuolin. Näistä viimeinen oli eniten miehen makuun ja täytyy sanoa, että todella mukavahan siinä on istua. Tuolista löytyy useita värivaihtoehtoja, mutta ehkäpä valkoinen tai musta olisivat jatkoakin ajatellen varmimmat vaihtoehdot.

Nojatuolin parina toimisi hyvin Eames LTR Occasional pikkupöytä. Siihen olisi helpo laskea kahvikuppi tai läppäri työskentelyn ohessa. Tilan valaistuksen kruunaisi Flosin moderni kattokruunu. Meillä ei ole edelleenkään vaatehuoneessa ovia, mutta olen pyöritellyt mielessäni yhtenä vaihtoehtona tuollaisia kuvassa näkyviä lasiovia. Jospa sitä aktivoituisi tässä kevään aikana niin paljon, että saisi pyydettyä ovista tarjouksen. Tila toimii ihan hyvin nytkin, mutta olisihan ulkonäkö viimeistellympi jos siihen ovet laittaisi.

Tällaisia vuoden alun sisustushaaveita täällä. En tiedä tuleeko yksikään haaveistani konkretisoitumaan ja millä aikataululla, mutta eipä oteta stressiä. Kivaa on, että pitkän vaisumman kauden jälkeen on taas inspiroitunut mieli sisustustuksen saralla.

Vuoden alussa monilla on mielessä erilaisia sisustushaaveita. Bloggareiden keskuudessa on käynnissä tammikuun haaste, jossa sisustusbloggaajat kertovat omista sisustushaaveistaan. Coffee Table Diary -blogia kirjoittava Giselda kokoaa näistä toiveista koontipostauksen. Jännä nähdä millaisia haaveita ja suunnitelmia bloggaaja kollegoilla on mielessä näin vuoden alussa.

Leppoisaa sunnuntaita, Mervi

ps. Sivuhuomautuksena mainittakoon, että tehdessään tilaa uudelle työpisteelle nuori mies löysi huoneestaan muun muassa muumioituneen omenan. Ei ole ollut turhan tarkkaa viikkosiivouksen saralla.

Kommentit

  1. Mä olen kans katsellut tuota Flosin kattokruunua vähän sillä silmällä. Mutta arveluttaa että ne lukuisat sähköjohdot alkaa aika nopeasti näyttää karmeilta kun ne kerää pölykerroksen päälleen ja kukas sitten kiikkuu korkeuksiin pölyjä pyyhkimään. Pölyjen pyyhkiminen sähköjohdoista ei kuulosta kauhean houkuttelevalta muutenkaan. Joten voisitteko te testata tuota Flosia ensin ja kertoa sitten kokemuksenne pölyyntymisestä ja pölyn poistamisesta ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en edes osannut ajatella tuota pölyn laskeutumista sähköjohdoille! Ei todellakaan ole lempihommia tuo pölyjen pyyhintä. Katsotaan nyt toteutuuko tämä haave, jos näin käy niin Petri varmasti raportoi myös pölyjen pyyhkimisestä. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit