Päivän agenda


Ilman kelloa herääminen. Aamupala. Villahousut, toppahousut. Vaimo äheltää monoja jalkaan. Ulos kirpakkaaseen pakkaseen, rinteeseen. Ehkä tunti laskuja, ennen kuin kuuluu ensimmäinen vaatimus: "Nälkä, milloin syödään?!" "Ei ihan vielä, kun ravintola on täynnä tähän aikaan. Käydään munkkikaakaolla ja syödään vähän myöhemmin". Kylläpäs se munkki maistuukin hyvältä. Lasketaan muutamia laskuja, ja munkin nälkää hieman siirtävä vaikutus katoaa rinteisiin. Lounaalle.
Vanhempien aikataulutaktikointi ei toiminut, ravintola on edelleen tupaten täynnä. Mutta ei se haittaa. Puffaa ja pizzaa. Sitten lasketaan taas. Yritän pysyä pojan perässä, mutta varsinkin täydellä vatsalla se on vaikeaa. Pakko hidastaa metsässä, ettei lounaaksi syödyt muikut ui takaisin.
Iltapäivällä takaisin mökin lämpöön. Väsyttää mukavasti. Hieman kolottaa kropassa, mutta pahin kolotus häviää saunassa. Toistaiseksi kaikki terveenä. Huomenna tismalleen sama agenda. Ihan parasta. 

Terveisin, Petri ja hiihtolomalaiset

Kommentit

 1. Vau mitkä maisemat!
  Näyttää (ja kuulostaa) aivan täydelliseltä, ihanaa lomaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivat maisemat on. Kiitos ja hyvää talven jatkoa sinullekin!

   Poista
 2. Täällä samankaltainen ohjelma. Ja mehän nähtiin tuolla Ripa's kahvilassa.:) Hauska yhteensattuma ja se, että vielä tunnistin teidät. Kyllä blogimaailma on ihmeellinen... Oikein hyvää loman jatkoa ja nautitaan rapsakkaasta kelistä! Terkuin, se raumalaisten porukka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hauska törmätä, kahvilassa. Kuten vaimo taisi sanoa, toivottavasti ei törmäillä rinteessä ;) Hauskaa loppulomaa raumalaisten porukalle!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit