Viikon kukkakatsaus

Tässä modernin puutalon kukkacorneri, hyvää iltaa! Helmikuista viikonloppua ovat sulostuttaneet tulppaanit. Tulppaaneita löytyy tällä hetkellä kukkakauppojen lisäksi myös ruokakaupoista mukavan edulliseen hintaan. Nappasin läheisestä K-Marketista mukaan kaksi viiden kukan nippua ja asetin ne perinteiseen Aalto -vaasiin. Tulppaanit ovat rennon konstailemattomia kukkia, jotka näyttävät kauniilta sellaisenaan, tai vaihtoehtoisesti niitä on helppo tuunata esimerkiksi luonnosta poimituilla oksilla. 


Tulppaanien lisäksi meillä on nähty viikolla myös ruusuja. Hankin miehelle värikkään ruusukimpun synttärilahjaksi, mutta ruusut nuupahtivat melko nopeasti maljakossa. Leikkasin väsähtäneiden ruusujen varret lyhyiksi ja asettelin ne Tapio Wirkkalan suunnittelemiin Tapio -snapsilaseihin. Parhaat päivänsä nähneet ruusut ryhdistäytyivät pienissä laseissa ja saivat näin lisäaikaa. Snapsilasitkin pääsivät pitkästä aikaa hyötykäyttöön. Yleensä noita käytetään noin kerran vuodessa, alkuperäiseen tarkoitukseensa rapuillallisilla.


Kävimme tänään koko perheen voimin MP-messuilla ja siitä löytyy oma tarina Instagram Stories puolelta.

Kaunista alkavaa viikkoa,

Mervi

Kommentit

 1. jos haluat tulppaaneille pidempää ikää, niin vain tilkka vettä pohjalle (muuten kasvattavat vain vartta)

  VastaaPoista
 2. Tulppaanit kannattaa pitää siinä paketissaan sen aikaa, kun imevät vettä hetkisen kotona maljakossa ja sitten se kelmu/paperi ympäriltä pois, pysyvät paremmin ryhdissään. Tulppaaneille voi laittaa jopa lunta maljakkoon näin talvisin, mahd. kylmää vettä kuitenkin. Ruusuille kuuma vesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Nyt on ryhdikkäitä tulppaaneja maljakossa ja pohjalla vain hiukan jääkylmää vettä. Aurinkoista viikkoa!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit