Keväistä sisustusinspiraatiota etsimässä


Kaupallinen yhteistyö: Kauppakeskus Lanterna & Suomen Blogimedia

Lauantai vierähti keväisen ostostelun merkeissä. Saimme motivoitua lapset (kiristys, lahjonta) hoitamaan viikkosiivouksen ja suuntasimme itse kohti Sisustuksen erikoiskauppakeskus Lanternaa. Helsingin Roihupellossa sijaitseva kauppakeskus tarjoaa laajan skaalan kodinliikkeitä yhden katon alla. Ja kun kerrankin oltiin liikenteessä kahdestaan ilman kiirettä, melkein kaikki käytiinkin läpi.


Itse pääsin viettämään kiireetöntä laatuaikaa suosikkikaupoissani K-Raudassa ja Hong Kongissa, tuttavallisemmin Honkkarissa. Honkkarin uuden konseptin mukaisesta myymälästä lähti mukaan kuvissa näkyvät ruukku -yrtit sekä hyvin konstailemattovat saviruukut. Kuvan ulkopuolelle jäi autotallin kuntosalille hankittu selkärulla. K-Raudassa sai pisimmän pysähdyksen aikaan kattava grilli- ja grillitarvike -osasto. Hankinnat jäivät kuitenkin tällä kertaa tekemättä, kun kalusto on juuri tällä erää kunnossa, ja budjetti ei riitä ihan siihen seuraavaan malliin, kaasusytyksellä toimivaan briketti -Weberiin.


Mervi fiilistieli Vepsäläisellä Flossin messinkistä kattokruunua. Sitä josta on ollut puhetta aiemminkin. Aiheeseen on palattu pelottavan usein. Itse odottelin rouvaa suurimman osan ajasta Vitran Eames Lounge chairissa, haaveensa kullakin!


Piipahdimme myös Lundialla. Hieno myymälä muuten, mutta instaseuraajat huomasivat varmaan ihmetykseni, eli kirjahyllyyn laitetut halot! Tämä juttu ei aukea satunnaisille lukijoille, mutta pidempään matkassa viihtyneet saattavat ehkä muistaa kannanotoni aiheeseen liittyen. No huumoria. Muuten myymälä oli kyllä upea. Kuva, jossa esiintyy valkoinen kirjahylly, on napattu Lundian kaupasta.


Suurimmat ostokset tehtiin kuitenkin tällä kertaa Jyskistä. Uuden myymälä avaistarjouksista lähti mukaan molemmille uudet Familonin tyynyt ja peitot, enää tarvitsisi vaihtaa vain sänky, senkin saisi Lanternasta.

Aurinkoisia kevätpäiviä,

Petri & Mervi

Kommentit

 1. Lahjonta ja kiristys monesti toimii täälläkin :)

  Tuo Flossin kattokruunu näyttää kyllä messinkisenäkin kauniilta. Vanhin tyttö himonnut tuota omaan asuntoon ja sinne kyllä sopis hyvin, kun huonekorkeutta yli kolme metriä :) Olen sanonutkin, että nyt vain säästämään ja ettei vain ostele vaatteita yms. .)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetken tuohon lamppuun saa säästkääkin. Hieno on rouvan mielestä ja kelpaisi toki itsellekin :)

   Poista
 2. Tuolla kauppakeskuksessa en olekaan käynyt, jospa ensi viikolla ehtisin, kun yksin lähden Helsingissä käymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ehdit tutustumaan Helsingin reissulla!

   Poista
 3. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit