Sänkyprojekti

Oijoi kun väsytti aamulla pienen baari-illan jälkeen. Oli tullut luvattua Rouvalle, että lauantaina mennään katsomaan uutta sänkyä, joten lähdettävä oli. Jos tuollaisessa ravintola illan jälkeisessä tilassa täytyy lähteä shoppailemaan, ei sänkykauppa ole huonoimmasta päästä. Suurin haaste oli pysyä hereillä koepötköttelyn aikana.


Sänkyprojekti on ollut suunnitteilla pitkään, ja päädyimme tutustumaan tarkemmin kotimaisen Matrin mallistoon. Matrin materiaalivalinnat ja tyyli miellyttävät. Helsingin Kapteeninkadulla sijaitsevassa myymälässä vierähtikin reilu tovi. Käytyämme läpi melkein kaikki vaihtoehdot, päädyimme lopulta Matrin Hilja -continental malliin.


Hilja -malliston sängyissä käytetään ainostaan luonnollisia ja sertifioitutuja materiaaleja. Verhoilu on tehty luomu -puuvillasta, pehmusteet ovat luonnonkumia ja tarvittavat tukirakenteet luonnonkumi-kookoskuitua. Ajattelin, että tämähän meni loppujen lopuksi helposti tämä sängyn valinta, mutta erehdyin. Seuraavaksi alkoikin lisävarusteiden ja värien pohdinta, vähän kuin autokaupassa. Millainen pääty, mitä materiaalia, minkä värinen helmalakana.


Odottelimme lasten kanssa jo nälästä kärsivinä rouvan tehdessä viimeiset lisävarustevalinnat. Koska nälkä oli jo kova, siirryimme lähimpään mahdolliseen ravintolaan, ja se sattui olemaan suorastaan legendaarinen Seahorse, tuttavallisemmin Sikala. Lapset epäilivät isän suositusta, mutta kun mutinat loppuivat kun annokset tulivat pöytään. Olisihan tuossa naapurustossa ollut trendikkäämpiäkin vaihtoehtoja, mutta saivatpahan lapset samalla myös annoksen Helsingin kaupunkikulttuuri -historiaa. Poika pohti, että jos olisi töissä naapurin sänkykaupassa, kävisi aina nauttimassa tuhdin lounaan Seahorsessa ja menisi sitten pötköttelemään myymälän sängylle.


Vaikuttaisi siltä, että huomenna on agendalla kevätmessut. Palataan sitten niiden kuulumisten merkeissä, jos sinne päädymme.

Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille lukijoille,

T:Petri & Mervi

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit