Perusarkea


Rakas päiväkirja.

Tällä viikolla ei tapahtunut oikeastaan mitään mieleenpainuvaa. Oli vähän flunssainen olo. Varmaan osittain flunssasta johtuen väsytti ihan törkeän paljon joka päivä.

Väsymyksestä huolimatta pohdiskelin viikon aikana omakotitalo -asumiseen liittyviä asioita. Terassin laudat pitäisi käsitellä. Ja korjata kaiteen epäonnistunut maalaus. Varmaan oli märkä silloin kuusi vuotta sitten kun se maalattiin, kun on jo nyt tippunut melkein kaikki maalit pois. Tai sitten maalari oli ottanut liikaa märkää. Huomasin myös toisen huoltoa vaativan kohteen, WC istuimen. Tai se pönttö on oikeastaan ihan kunnossa, mutta kannen vaimennus -sylinteri on väsynyt, ja vaimennus ei enää toimi kunnolla. Yritin etsiä sopivaa varaosaa internetistä, mutta vielä en onnistunut löytämään varmuudella sopivaa. Jatkan etsintöjä myöhemmin paremmalla onnella.

Suunnitelin myös syksyllä ostamani lehtipuhaltimen testaamista. Ajatus vielä käyttämättömästä, uudesta koneesta ilahdutti väsynyttä mieltäni.

Vaimo ei ole vieläkään vaihdattanut autoonsa kesärenkaita vaikka olen asiasta moneen otteeseen muistuttanut. Mutta hän hoiti kuitenkin perheen kesälomamatkan varaukset. Se olikin tärkeämpi juttu. Jos loman varaaminen olisi minun vastuullani, ottaisimme varmaan joka vuosi äkkilähdön Sunny Beachille, kun muuta ei enää olisi jäljellä. Mutta eipä siinä, Bulgaria on varmaan ihan kiva maa. Osaavat ainakin tehdä hyvää jugurttia. Oikeastaan nyt alkoi harmittamaan, kun ei ole tullut käytyä. Tiistaina vaimo teki hyvää jauhelihakeittoa.

Tänään lähdin töistä hyvissä ajoin. Päästyäni kotiin tyhjensin astianpesukoneen ja laitoin pyykkikoneen päälle. Sen jälkeen lähdin ajelemaan moottoripyörällä, ensimmäistä kertaa tälle keväälle. Olin lukenut sosiaalisesta mediasta, että Juvanmalmilla on hyvä lihakauppa. Ajelin sitten sinne hakemaan viikonlopuksi grillattavaa. Tuollainen aarreaitta, vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä, enkä tiennyt asiasta aiemmin! Tämä oli oikeastaan ihan hyvä viikko.

Petri

Kommentit

Suositut tekstit