Pehmeän beige olohuone


Vaimo pyysi kirjoittamaan tekstin näiden olkkarikuvien yhteyteen. En oikein keksi kauheasti mitään sanottavaa. Tässä on meidän olohuone. Ei ole stailattu muuten kuin viikkosiivouksen verran. Olohuoneessa on kiva oleskella. Yleensä olesken tuosssa sohvalla, mutta silloin en saa siinä rötköttää kun hän ottaa kuvia. Koiraa kielto ei koske. Sohva on muuten hyvä, mutta kuten huomaatte, siihen on laitettu liikaa ylimääräisiä tyynyjä. Minulle olohuoneen rakkkain juttu on stereot. Ne on Genelecin G5:t nuo kaiuttiminet jos mietitte. Todella hyvät kaiuttimet. Niistä lähtee tarvittaessa niin paljon ääntä, että vastakkaisella seinällä olevassa String kaapissa alkavat viinilasit helistä.

Tilasta tuli taas vaihteeksi vähän avarampi, kun vaimo pyysi kantamaan talvehtineen oliivipuun terassille. Siirsi myös tuon sohvan takana piileskelleen tarjoiluvaunun näkösälle. Olohuoneessa on aika rauhallinen tunnelma. Meidän terassilla oli viikonloppuna välillä kireä tunnelma. Aloin kunnostamaan kaiteen käsijohdetta, mutta päivän päätteeksi tulin siihen tulokseen, että vaihdan koko paskeen. Kenenköhän idea oli laittaa kaiteen päälle vaakatasoon leveästä kyllästämättömästä puusta tehty käsijohde. Eihän se siinä siistinä kestä, kun vesi jää siihen päälle lainehtimaan. Otan pois ja laitan tilalle kestopuuta, jos en muuta keksi.

Ystävällisin terveisin,

Petri

Kommentit

 1. Teillä on kyllä todella mukavan näköinen, kotoisa ja tyylikäs koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista! Hyvin ollaan kotona viihdytty koko perhe :)

   Poista
 2. Kaunista on! Mikähän sävy on seinässä ja mikä matto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Sävy on Teknoksen, en muista koodia, mutta vastaa Tikkurilan sävyä Mulperi. Matto on VM-Carpetin Satine. Siitä löytyy postaus täältä: https://modernipuutalo.blogspot.fi/2017/08/mattokaupat.html

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta! :)

   Poista
 3. Ja neljässä kuvassa yhdeksästä on ihana Pepe :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau mitä tarkkuutta! Koiraherra tosiaan onnistui pääsemään useampaan kuvaan :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit