Poimi mukaan: Realistiset lomapäivitykset koko kesäksi


Modernin puutalon tutkimusosasto (tunnetaan myös MUTUna) on saanut selville, että uskottava ja mielenkiintoinen henkilöbrändi somessa rakentuu elämänmakuisista tarinoista. Unohda siis imelät kielikuvat, oman imagon buustaaminen ja "Elän unelmaa" -tyyppiset latteudet ja nostata kesällä sosiaalisen median preesensiä seuraavilla tarkkaan valituilla, realistisilla ja toimiviksi todistetuilla sisällöillä:

- Ylihuomenna koittaa pitkään odotettu kesälomamatka etelään. Miehen vastuulla oli hoitaa  kaksi tehtävää. Kohdemaassa auton vuokraus ja tarkistaa lasten passien voimassa oloajat. Huomasin juuri, että lasten passit ovat menneet vanhoiksi! Tämä tietää miehelle melkoista munaravia ennen take offia. 

- Lapset pakkaavat matkalaukkujaan. Lomatunnelma nousee kattoon, kun alakerrassa huudetaan lauseet; "Hanki elämä!" ja "Älä sä puutu mun asioihin!" Sisarusrakkautta ei voita mikään!

- Uusi versio sananlaskusta "Aikainen lintu madon nappaa" kuuluu suunnilleen näin "Aikainen lentomatkustaja kalliin aamiaisen kentällä haukkaa"

- Italialaisiin voi aina luottaa. Vuokrasimme loma-autoksi sulavalinjaisen Alfa Romeon, mutta kentällä oli vastassa Mummo Ankan autoa muistuttava Lancia Musa! Näkisittepä miehen ilmeen XD.

- Aurinkoinen ja lämmin päivä rannalla. Rouva loukkasi minuutin sisään toisen jalan ukkovarpaan terävään kiveen ja astui toisella jalalla merisiilin päälle. Katastrofin ainekset olivat kasassa, mutta onneksi tilanne ei kuitenkaan perkelöitynyt pahemmin. Rantabaarista löytyi ensiavuksi laastaria ja Cavaa.

- Vaimo ei petä koskaan. Tällä kertaa hän laukaisi El Corte Inglés -tavaratalon wc:ssä korvia vihlovan hälytyksen. Odottelimme lasten kanssa rouvaa wc:n ulkopuolella, eikä meille ollut epäselvää rouvan harppoessa vauhdikkaasti meitä kohden, kuka oli syyllinen kerroksessa kuuluvaan loppumattomaan ujellukseen.

- Osuimme vaatemerkki Desiqualin myymälän -60% alepäivään. Muutkin olivat löytäneet paikalle. Jouduin odottamaan aasina reilun tunnin kassoille valtavan vaatekasan kanssa samaan aikaan, kun lapset ilakoivat ostarin pienessä huvipuistossa ja vaimo nautti lämpimästä iltapäivästä heidän seurassaan. Ei ole keski-ikäisen miehen paikka ruuhkainen nuorisovaatemyymälä jonka taustalla soivat liian kovaa puhki kulutetut listahitit. 

- Lupasin tarjota pojalle ajelut ostarin Carting-radalla. Pieni mies oli odottanut tunnollisesti koko päivän rata-autoilua, mutta kun olimme vihdoin ja viimein suuntaamassa lähtöviivalle, huomasimme ikäväksi yllätykseksi, että varikkohenkilökunta oli vetäytynyt viettämään kahden tunnin siestaa. Ei ajeltu.

- Viimeinen reissupäivä ja aika palata kotiin. Palautimme vuokra-auton onnistuneesti ja suuntasimme lentokentän terminaaliin. Siellä huomasimme, että tyttären käsilaukku, jossa oli kummankin lapsen puhelimet, oli jäänyt autoon. Miehellä nousi hiki pintaan, kun hän juoksi takaisin vuokraamoon kyselemään unohdetun omaisuuden perään. Auto oli jo ehditty viedä putsattavaksi, mutta vartin odottelun jälkeen mies palasi terminaaliin söpö, pieni, punainen käsilaukku olalla keikkuen.

- Teimme amatöörimäisen virheen kentällä ja odottelimme lennon lähtöä väärällä portilla boardingiin saakka. Huomasimme tämän pienen, marginaalisen erheemme vasta siinä vaiheessa kun virkailija totesi, että sorry, ei näillä lipuilla tähän koneeseen. Epäuskon tunne oli vahva, ja vasta kun ystävällinen virkailija vahvisti sanomansa toiseen kertaan, iski melkoinen kiire. Singahdimme salaman nopeasti tauluille tarkastelemaan tilannetta ja huomasimme, että kyllä, oikea lentomme lähtee portilta 92, ei siis portilta 82 jolla olimme, ja verkkokalvoille piirtyivät myös lentomme perässä punaisena välkkyvät kaksi sanaa; "final call".

- Loppuloma vietetään mökkeillen. 

Ja nämä tarinat ovat totta :) Hyvää lomakauden alkua!

T: Mervi & Petri

Kommentit

Suositut tekstit