Vanhemmat hukassa

Arkistokuva, vanhempi ilman lapsia.

Pakka sekoittuu aina heti kun lapset lähtevät maalle mummolaan. Elämästä katoaa se tietty ryhti.

Ensimmäisenä hajoaa ruokahuolto. Yksin jäävät vanhemmat eivät toki kuole nälkään, mutta kaikki suunnitelmallisuus kaikkoaa saman tien. Ruokailun tarve tulee joka päivä yllätyksenä. Eilen ei varauduttu siihen, että tänäänkin olisi hyvä syödä. Käydään joka päivä kaupassa. Tänään haetaan juusto, huomenna kurkku. Kun lapset ovat kotona, ostetaan koko viikon tarvikkeet kerralla.

Seuraavana sakkaa pyykkihuolto. Koska pyykkiä tulee tavallista vähemmän, ne vähätkin jäävät pesemättä. Kun lapset ovat kotona, korit tursuavat multaisia sukkia. Pakko pestä kolme neljä koneellista pyykkiä viikossa.

Vanhempien unirytmi sekoittuu myös helposti, kun lapset ovat poissa kotoa. Netflix putket venyvät kohtuuttomiksi, ja aamulla väsyttää ja kiukuttaa. Ei hyvä.

Yleinen tehokkuustaso laskee. Liian vähän ympäristöstä tulevaa painetta ja vaatimuksia, ei saa oikein mitään sitten aikaiseksi kun on niin löysää.

Onneksi Pepe pitää huolen, että vanhemmat ulkoilevat riittävästi myös ilman lapsia. Sentään joku roti säilyy.

T: P & M

Kommentit

  1. Tuttua!!! Ja meillä ei edes koiraa... Ja sitten pyörii kotona ja miettii mitä tekisi☺ Kyllä sitä on tapojensa orja. Elina

    VastaaPoista
  2. Tuo on niin totta. Huomaa, että onki luppo aikaa kiitettävästi ja ei saakkaan oikeastaan mitään aikaiseksi :) Pieni kiire ja stressissä sitä on paljon tehokkaampi. Onneksi teillä Pepe pitää vähän järjestystä teille, ettei mene ihan netflixiksi koko homma .)

    Kivaa rentoa viikkoa sinne!!!Täälläpäin sanontaan, että lapset kun viedään mummolaan, niin lähtevät läskileirille :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit