Kun hiiri remonttiin ryhtyi

Ei kelvannut hiirelle meidän suunnittelema suhteellisen plaini yläkerran kylpyhuone. Hiirulainen oli oma-aloitteisesti lomamme aikana startannut projektin, jonka tuloksena kylppäriin syntyi pieni, seinää pitkin valuva vesiputous. Putouksen saa päälle käynnistämällä ilmalämpöpumpun. Sitten vaan odotellaan hetki, että kondenssivesi alkaa valumaan kylpyhuoneen seinää pitkin. Kerran kokeiltiin miehen kanssa. Ei ollut meidän makuun. Hiiri saa painua remontoimaan muihin kohteisiin. 


Hiiren sisustustyyli oli kuitenkin sen verran omintakeinen, että sitä tulivat ihastelemaan rakennusalan ammattilaiset. Hieman purkivat kattoa pois tieltä, että pääsivät kurkkaamaan tarkemmin ja oppimaan lisää tästä mielenkiintoisesta tekniikasta. Raportoivat asiasta myös meille. Sitä sitten puitiin perheemme WhatsApp ryhmässä.


Nyt enää odotellaan millainen lasku hiirulaisen remontista tulee. 

Tällaista tällä kertaa sisustus- ja remonttirintamalla. Seuraavaksi juttua kompromissista, jota ei ehkä kuitenkaan olisi kannattanut tehdä. 


Terveisin, Mervi 

Kommentit

 1. No voi hiiri saatana !

  Toivotaan, ettei tule kallis lasku!!! Minun lukuhetken terdellä pilasi yksi ikkunaan lentänyt tipu, joka mätkähti tietenkin sohvalle! Eikä vironnut, vaan heitti veivinsä juuri minun jalkojen paikalle. Mies ei ole kotona... kuolleet linnut on yksi niistä harvoista jutuista mistä en yksin selviä. Hiiret on toinen :D

  Tsemppii ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä muuta sano! Eiköhän tämä tästä hyväksi käänny :) Kaunista syksyn alkua!

   Poista
 2. Onneksi on vakuutukset. Itsekin aloin heti päässäni laskemaan euroja, mitä moinen tuho mahtaisi maksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tästä selvitään ja hiirikin jäi todennäköisesti henkiin ;)

   Poista
 3. Mikä tuo kuvassa näkyvä seinän kaakeli on? Upea väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaakeli on hankittu kuusi vuotta sitten Laattapisteestä. Sen malli on II micron 36 W, koko 30x60 :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit