Kaukokaipuu


Vaimon SPR:n Kontista löytämä pieni Eiffel-torni muistuttaa ranskan matkoista, ja saa taas matkahaaveet heräämään. Vaimo taisi ihastua Ranskaan niin paljon kesän reissulla, että joudun varmaan tekemään hieman myyntityötä nostaakseni listalle myös muita vaihtoehtoja. Jos pääsisimme tekemään vuodenvaihteen reissun, minulla olisi pari ideaa siihen. Molemmat mielessä olevat kaupunkikohteet ovat hieman vaikeasti saavutettavissa, mutta jos ei takerruta siihen niin:

1. New York
Olen päässyt vierailemaan jenkeissä pari kertaa, mutta se tärkein, New York on edelleen näkemättä. Kaupunki, josta olen haaveillut ala-aste ikäisestä saakka. Kiinnostus heräsi siitä, että kaikki parhaat sarjakuvat, sarjat ja elokuvat sijoittuivat New Yorkiin. Tämä aivan käsittämätön suuri aukko matkailusivistyksessä pitäisi täyttää mielellään mahdollisimman pian.

2. Tokio
Kaukokaipuu Tokioon on huomattavasti tuoreempaa sorttia kuin ensin mainitussa. En osaa selittää, mutta päästä pitäisi. Osittain liittyy varmaan kasvavaan kiinnostukseen kelloja, myös Japanilaisia sellaisia kohtaan. Jos pääsisin Tokioon, ostaisin itselleni matkamuistoksi uuden Seikon.

Juuri nyt keskitytään kuitenkin valmistelemaan esikoisen tulevia rippijuhlia. Mutta juhlien jälkeen vaimo voi sitten valita noista kahdesta :)

T:Petri

Kommentit

  1. Hyviä kaukokaipuukohteita molemmat! Olen itse käynyt New Yorkissa muutaman kerran, tosi edellisestä kerrasta alkaa olla vähän turhan paljon aikaa. Parikymppinen poikani kävi Tokiossa alkukesällä, ja oli kyllä lievästi sanoen tohkeissaan kaikesta näkemästään. Noista kahdesta jos valitsee niin tuskin pettyy! Itse en pääse taas kunnolla mihinkään, kun Airbnb-hommat pitää kiireisenä täällä koti-Turussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Henna! Toivottavasti päästään edes jonnekin, jos nuo eivät onnistu. Tsemppiä Airbnb -busineksiin!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit