Kuvamuistot Ranskasta ja juhlatunnelmat


Hitaan ja hämärän sunnuntai-illan mausteeksi uneliaita mutta aurinkoisia kuvian kesän Ranskan reissulta. Ajelimme parina aamuna Goultin kylään ihastelemaan kauniita katuja ja avaria maisemia. Näkymien lisäksi kylän vetovoimaa lisäsi upea jalkapallokenttä, jossa taisimme olla lasten kanssa kun rouva kävi napsimassa kuvia. 

Täällä kotona viikonloppu sisälsi sopivasti lepoa ja juhlaa. Lauantaina juhlittiin ystävän nelikymppisten merkeissä. Oli hienoa olla mukana tinkimättömästi järjestetyissä yli sadan hengen kotibileissä. Olohuoneessa vuorotteli livemusiikki ja DJ, takapihan grillistä tarjoiltiin brisketti-hodareita ja muita herkkuja, baarista drinkkejä. Oli suorastaan kunnia olla mukana.

Juhlista muistuikin mieleen, että meiltä on jäänyt suuremmat kekkerit järjestämättä. Hääjuhlat jäivät pienimuotoisiksi, kun samana päivänä annettiin esikoiselle nimi. Ehkä ne voisi järjestää nyt viisitoista vuotta myöhemmin. Samaan voisi niputtaa myös muut pitämättömät ja lähivuosien tulevat juhlat. Olemme mielestämme pääsääntöisesti kohtalaisen hyviä optimoimaan ja tehostamaan asioita, joten tuo voisi sopia meille!

Huomenna alkaa vuoden pimein neljännes, joten kaikenlaiset tunelmaa keventävät kekkerit ovat tervetulleita, saa laittaa kutsuja tulemaan :)

Hyvää viikon alkua,

Petri & Mervi

ps. Pohdimme tasaisin väliajoin podcast-tuotannon jatkamista. Edellinen julkaistiin muistaakseni helmikuussa. Jos näin kävisi, minkälaisia juttuja haluaisitte kuunnella? Vinkit ovat tervetulleita!

Kommentit

  1. Onpa rauhallisen ja kiehtovan näköinen paikka :)

    VastaaPoista
  2. Podcast it olisivat tosi hyvä idea! Blogiin vaan kunnon linkit mistä tai miten voi kuunnella :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit