Syksyä kotona


Illat hämärtyvät aiemmin ja aiemmin. Juuri nyt ei haittaa. Rento lauantai-ilta. Siivouksen jäljiltä siisti koti, kynttilöitä ja kenties joku elokuva. Ihan kiva, että tälle viikonlopulle ei osunut menoja. Voi hoitaa rästissä olevia kotijuttuja ja kenties jopa hieman lepäillä. Ja suunnitella uusia projekteja. Parketin huolto alkaisi olla ajankohtainen juttu, kuuden vuoden jälkeen. Ei se vielä ihan huonossa kunnossa ole, mutta kyllä ne niin sanotut elämän jäljet alkavat näkyvä. Epäilen, että tuohon tarvitaan ulkopuolista apua. Ainakin jos haluaa, että homma hoituu nopeasti. Muistuu mieleen radiosta kuulemani keskustelu. Teemana oli, että miten saa poistettua vanhat tapetit seinältä vaivattomimmin. Ehdottomasti paras vinkki oli; Tapetit saa helpoiten pois seinästä rahalla. Kun maksaa ammattilaiselle.

Mediassa riidellään, pitäisikö elää kesä- vai talviajassa. En ole jaksanut muodostaa asiasta vielä omaa mielipidettä. Mutta kun asiaa pohtii bloggaajan näkökulmasta, kesäaika olisi parempi vaihtoehto. Rouvalla olisi hetki enemmän aikaa ottaa kuvia ennen kuin tulee pimeää.

Mikäli blogiin tulee pieni tauko tämän viikonlopun jälkeen, se johtuu siitä, että vastaavalle tuottajalle, eli Rouvalle on tulossa uusi tietokone. Pakko myöntää, että hieman jänittää. Voi syntyä hässäkkä. Ei sillä, että vaimo olisi jotenkin huono teknologian kanssa. Hän ei vain haluaisi sitten millään päivittää laitteita uusiin, vaikka vanhat olisivat miten huonossa kunnossa tahansa. Eikä opetella uusia toimintoja. Mielenkiinnolla jäämme seuraamaan, miten blogikoneen vaihto sujuu.

Mukavaa viikonloppua

Petri (ja Mervi)

Kommentit

Suositut tekstit