Metsäkävelyllä


Yleensä vaimo hoitaa sunnuntain aamulenkin ja minä teen sillä välin aamupalan, mutta tänään lähdimme metsäkävelylle kolmisteen. Pepellä on sitä enemmän vauhtia mitä suurempi lauma on mukana, joten söhötystä riitti.

Tilasin itselleni uuden Sastan -ulkoilupuvun tällä viikolla, ja sain se jo testiin viikonlopuksi. Hintaa oli, mutta en ole noista varusteista säästänyt, kun ollaan menossa joka arkiaamu, kelistä huolimatta. Halusin suosia tällä kertaa suomalaista. Sekä Sasta Natura takin että Haikki -housujen materiaaleista osa on kierrätystavaraa, mikä sekin on hyvä juttu. Toivotaan, että on pitkäikäinen investointi!

Mukana oli tietysti Pepelle aina niin tärkeä pallo. Mitä limaisemmaksi se lenkin aikana menee, sen parempi hänen mielestään. Monesti joudumme keskustelemaan aika napakasti siitä, saako lenkkipallon tuoda sisälle. Vaikka sisällä odottaa ainakin viisi kuivaa ja siistiä palloa, ei Pepe haluaisi luopua matkalla hyvin marnoituneesta yksilöstä sitten millään. Kaverilla ollut hyvä viikonloppua muutenkin, kun perjantaina pääsi katsomaan nahkaveljen syksyn viimeistä futismatsia. Nyt näyttää nukuttavan hyvin.

T: Petri, Pepe ja Mervi

Kommentit

Suositut tekstit