Valoa kohden


Joulu on siirretty varastoon ja tammikuu alkaa olla puolessa välissä. Hiihtoloma vielä edessä, mutta silti tuntuu jo siltä, että kevättä kohden mennään. Kuviin saa keväisen tunnelman tulppaaneilla ja pienellä ylivalotuksella. Petri aina marmattaa, että kuvan pitää pitää toisintaa todellisuutta. Minun mielestä se saa toisintaa hieman valoisampaa vaihetoehtoista todellisuutta, ainakin talven hämärässä. Mutta saatiin viikonloppuna hieman aurinkoakin, todistin tämän valitettavasti vain auton ikkunasta. Tämä viikonloppu oli niin sanottu huoltoviikonloppu, johon kuului pakollisia kauppareissuja, eli ostarilla pyörimistä. Yksi tarvitsee uudet luistimet, toinen tenniskengät, ja parturissakin pitää käydä. Mutta Pepe saa pitää vielä talviturkin, ettei palele pakkkasella. Turkki on sen verran muhkeassa kunnossa, että näkökenttä on heikentynyt merkittävästi. Pallon kiinni saaminen on tuurista kiinni, kun ei näe enää karvan alta.

Vaalea olkalaukku on harvalukuisia Pariisin tuliaisia. Halusin hankkia kevääksi tuollaisen kevyen pikkulaukun, ja sävy miellytti silmää. Aikaisempaa beigeä olkalaukkua tuli käytettyä niin ahkerasti, että vallan hajosi.

Valoisampia päiviä kaikille,

T: M & P

Kommentit

 1. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana laukku! :) Hyvä ostos! Kenen valmistajan mattoi teillä on olohuoneessa? Todella kaunis ja sopii mainiosti tyyliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olohuoneen matto on VM-Carpetin Satine.

   Poista
 3. Ihana koti ja aivan mahtava karvaturri :) saako tiedustella kuinka Timberwise parketti on kestänyt koiraelämää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Pepe on sen verran kevyt, että ei ole onnistunut tuhoamaan parkettia kokonaan. Mutta kyllä siinä sutimisen jälkiä näkyy, erityisesti liikenteen solmukohdissa. Huolto alkaisi olla ajankohtainen :)

   Poista
 4. I'm appreciate your writing skill. Please keep on working hard. Thanks

  VastaaPoista

 5. Great article and thanks for your work.You made an article that is interesting. image masking service

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit