Aidon sisällön puolesta


Perjantai-ilta. Istumme miehen kanssa sohvalla, siemailemme viiniä ja syömme turkinpippureita. Katselen Netflixistä löytämääni sarjaa (Friends from College) ja mies naputtelee vieressä konettaan. Työjuttuja ajattelen. Aika ajoin vierestä kuuluu miehen naurahduksia ja tulkitsen hänen katsovan toisella silmällä seuraamaani sarjaa. Vilkaisen jossain vaiheessa FB:tä ja huomaan miehen seinällä uuden julkaisun. Mies on tehnyt myynti-ilmoituksen moottoripyörästään ja puffaa ilmoitusta omalla seinällään. Kiinnostun ilmoituksen alle jätetyistä kommenteista siinä määrin, että päätän lukea itse ilmoituksen.

Ammattilaisten näkemysten mukaan vaikuttajamarkkinoinnissa tulee vuonna 2019 korostumaan mm. aitous, autenttisuus ja siloittelemattomuus. Mielestäni tässä miehen laatimassa ilmoituksessa ollaan aivan asian ytimessä.

Ja sitten siihen ilmoitukseen.....

Harley-Davidson Dyna
FXDX Dyna Fat Bob
Tästä ikäisekseen niin mintissä (nuorison ilmaisu, tarkoittaa hyväkuntoista) kunnossa oleva FatBob kuin vain voi olla. Ei ole kauheasti ehtinyt ajelemaan kun on tässä ollut kaikenlaista projektia. Talonrakennusta, haastavan yritystoiminnan pyörittämistä, vaativa vaimo ja sen sellaista. Harmittaa laittaa myyntiin, mutta ajattelin sen kuitenkin tehdä. Yritin jo viime kesänä, mutta oli ollut ilmoituksessa väärä puhelinnumero pari kuukautta. Ei mennyt silloin kaupaksi. Ihan puhdas vahinko, vaikka rouva ei uskonutkaan. Yksi todella sinnikäs henkilö tavoitti muita kanavia pitkin ja kävi koeajolla, mutta pyörä oli vähän liian iso hänelle. Mukava kaveri ja hyvä ihminen oli muuten. Raha kelpaisi, mutta ei ole silleen hätä, että myisin hyvän pyörän liian halvalla. Laskin tuohon hintaan muutaman satasen tinkivaran, enempää ei kannata kysellä. Vaihdossa voi tarjota vaikka hyvää automaattikelloa. Esimerkiksi Seikoa. Aika paljonhan siitä jää vielä väliä maksettavaksi, mutta se ei tullut varmaan kenellekään yllätyksenä. 

Oikeastaan mitään muuta ei kannata yrittää. Jos haluat tarjota vaikka jotain puhki ajettua Suzukia, kannattaa soittaa muille myyjille. Läski (harrikka) on todella hyvässä kunnossa. Enimmäkseen ollut lämpimässä tallissa valolta suojassa, joten eipä se ole kauheasti kulunut. Sen verran ajellut, että takakumi vaihdettu kertaalleen. Mukaan tulee irroitettava selkänoja eli biker-slangilla ilmaistuna sissy. Se on hyvä jos haluaa satunnaisesti kuljetella kyydissä naista tai miestä. Tai muunsukupuolista. Ei kyllä yhtään kiinnosta ketä kukin kuiskailee, kun on näitä omiakin asioita mietittävänä. 

Jos saan myytyä, lahjoitan summasta 500€ hyväntekeväisyyteen. Todennäköisesti vähävaraisille perheille tai nuorisotyöhön. Olen sanani mittainen mies, joten näillä puheilla, sen teen. Koiralle ostan paketin lihahyytelöä ja itselleni maastopyörän. Maantiepyöräily ei vaikuta olevan minun juttuni. Monesti ovat aika kiukkuisen oloisia nuo maantiepyöräilijät, vähän niinkuin murtomaahiihtäjät. En halua harrastaa kiukkua aiheuttavia lajeja. Lapsena tuli kyllä hiihdettyä kun asuin maalla. Ei ollut muuta tekemistä. Varsinkaan talvella, kun kilju ei käynyt pakkasella. Iso osa myyntituotoista menee varmasti rouvan ajokkiin. Hänelle pitäisi kuulemma hankkia uusi auto. Ei ole kuulemma reilua, että tallissa seisoo moottoripyörä turhan panttina, samaan aikaan kun hän joutuu ajamaan sellaisella ensimmäisen sukupolven kaatuilevalla A-mersulla. Sanotaan, että miesten voi olla vaikea ymmärtää naisia. Mutta kyllä minä tuon ymmärrän. Ei se pelkkä tähti keulassa riitä, jos sen tähden takana ei ole asiat kunnossa. Se olisi se Rouvan mersukin myynnissä, mutta tämä ei varmaan ollut paras mahdollinen myyntipuhe. Mutta, jos Harrikka kiinnostaa, soittele. Jos ei, sekin on ihan ok. Elämä on niin lyhyt, että kannattaa tehdä niitä asioita joista tykkää. Ajaa harrikkaa tai olla ajamatta jos ei kiinnosta. Lopuksi muistuttaisin vielä ystävällisesti mainitsemastani tinkivarasta ja hyvin rajallisesta innostuksesta vaihdokkeja kohtaan. Mukavaa kevään odotusta! Ilmoitukseen pääset tästä.


Hyvää viikonloppua,
M & P

Kommentit

Suositut tekstit