Luonnosta poimittua

Vietän tänään sairaspäivää kotona. Voimat ei oikein muuhun riitä kuin netissä surffailuun. Silmiini osui kuvia modernista ruotsalaisesta asunnosta, jonka kauniin harmoonista tunnelmaa on korostettu luonnosta poimituilla elementeillä. Näyttää mielestäni tosi kivalle ja on vieläpä edullista toteuttaa. Jos olo olisi parempi, vetäisin saappaat jalkaan ja lähtisin välittömästi metsäkävelylle näistä kuvista inspiroituneena. Aiemmassa kodissa meillä oli portaikon seinällä suurehko, harmaantunut oksa, mutta se valitettavasti rikkoutui muuton yhteydessä.yksityiskohta eteisessä


Puupöllit, joita voi hyödyntää tasoina tai palleina. Näitä voisi helposti myös maalata erivärisiksi. 


Oksat maljakossa - kivan rouhea asetelma


Kun meille nyt tulee makuuhuoneen puolelle pieni työtila, niin äkkiäkös sitä vanhoista laudoista rakentaisi kuvan oloisen työpöydän. Vai mitä sanoo mies? Omaa silmää kuvissa viehättää valkoisen, puun, mustan ja harmaan sävyjen yhdistelmät, sekä erilaisten materiaalien (kova, pehmeä, kiiltävä, matta, rouhea..) kautta syntyvä jännite.

Kommentit

  1. Ihania kuvia!

    Mä niin haluan tollaiset puupölkyt meille... Ne löytyi siitä mun yhdestä postauksestakin: kuva, joka puhuttelee (2) (mustaksi maalattuina yöpöytinä) En vain tiedä millaisesta puusta ne olisi hyvä tehdä, kelohongasta vai mistä?

    Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sanna. Menen heti kurkistamaan mainitsemiasi yöpöytiä! Jaa-a, en oikein tiedä mistä puusta nuo olisi hyvä tehdä. Itse ajattelin tyytyä siihen mitä appiukon liiteristä löytyy ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit