Keittiö, khh ja muut tilat

Ennen joulua kävimme Maarit Hiltusen kanssa useita meilikeskusteluja liittyen tilojen suunnitteluun. Alapuolella on nähtävissä meilikeskustelujen tulos Maaritin piirrustusten muodossa. Punaisena lankana on ollut pelkistetty tunnelma, ajattomuus, ilmavuus, valoisuus ja toimivuus huomioiden tilojen haasteet. Hieman mietityttää, että riittääkö säilytystila keittiössä, vaatehuoneessa ja khh:ssa. Toisaalta on varmasti niinkin, että olipa kaappeja kuinka paljon tahansa, niin aina ne täyttyvät. Yritämme muutenkin noudattaa periaatetta: jos jotain tulee sisään, niin jotain lähtee ulos. Rajalliset säilytystilat kannustavat myös tehokkaasti kierrättämään tavarat, joille meillä ei ole aidosti tarvetta. Piirrustuksista puuttuu vielä askartelutilaan tulevat korkeat kaapistot.

Tykkäämme kovasti Maaritin ajatuksista ja yhteistyö on muutenkin ollut helppoa ja mutkatonta. Täytyy toivoa, että budjetti riittää toteutuksiin :)

Yläkerta


minimalistinen keittiö


Vanhempien makuuhuone jaetaan erillisiin osiin puolikkaalla seinällä johon rakennetaan hyllytAlakerta


KHH:n taso Corian, josta myös muotoiltu allas tai vaihtoehtoisesti laminaattitaso ja posliiniallas. Kaluste
maalattu ja seisoo jaloilla (kuvassa sokkeli). Seinät ja lattia 30 x 60 laatta. Pesutorni kaapissa.


Kommentit

  1. Juuri uuteen taloon muuttaneena suosittelen, että jokaikisessä makkarissa on 1 seinällinen kaappeja. Kastellilla ne ei sisältyneet hintaan, ostin lisätoimituksena. On osoittautunut hyväksi päätökseksi. (Vanhassa kodissa oli 3 isoa vaatehuonetta)

    VastaaPoista
  2. Upealla mallilla suunnitelmat!

    Olisipa meilläkin... Itse tehdyt hieman "sinnepäin" olevat kuvat ei ole sama asia, mutta ehkä niistä selvää saa... Ryhdistäydyn ja teen paremmat "muistiot" suunnitelmista!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit