Viisi kuukautta muuttoon?

Lattiavalu tehtiin tänään suunnitelmien mukaan. Vielä eilen tuossa siistin valun kohdalla risteili lattialämmitysputkien ja teräsverkon sekamelska, kuva näkymästä löytyy edellisestä kirjoituksesta tai täältä; projekti kuvina

Valun kuivuminen määrittää pitkälti muuttopäivän, ja talvikeleillä kuivaminen kestää todennäköisesti nelisen kuukautta. Jos näin, huomioiden lomakaudet ja muut hidasteet, muutto voisi olla ajankohtainen toukokuun tienoilla. Sopisi kyllä, mutta eipä varata muuttoautoa vielä.

Työmaan etenemisvauhti on ollut tähän saakka hyvä, kiitos siitä kaikille tekijöille, Erityisesti Sami-talojen pystytysporukalle ja sisätöitä hoitavalle Presionille. Myös lattialämmityksen asennus järjestyi hyvin Warmian/Lämpö-Duon toimesta, ja jo aiemmin kehuttu maanrakentaja Manninen loi, kirjaimellisesti, hyvät pohjat etenemiselle. 

Tarjosin tänään itseäni töihin omalle työmaalleni hiihtoloman ajaksi. Vastaus oli, että katsotaan jotain helppoa ja mukavaa, ja jos mitään ei satu juuri silloin löytymään, voit toki mennä jollekin muulle työmaalle. Eli talviloman ajankäyttö on nyt ratkaistu. 


Lattialämmityksen jakotukki jää jemmaan portaiden alle.Kommentit

  1. Hyvältä näyttää ja huimaa vauhtia teillä(kin) edetään! Mutta pakkohan se on jos ennen kesää olisi jo mahdollinen muuttopäivä... :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit