Aarrejahti ja kaatiskeikka

Vietimme tänään koko perheen voimin vapaapäivää. Pojat suuntasivat heti aamusta raksalle, jossa päivän tehtävänä oli ajaa roskia tontilta kaatopaikalle. Koska meistä tytöistä ei tässä tehtävässä olisi ollut mainittavaa apua, jäimme suosiolla kotiin. Pyörittyämme sisällä puolisen tuntia, alkoi äidin sekä tyttären pipoa kiristämään sen verran paljon, että ulos oli lähdettävä. Päätimme pyhittää päivän, tai ainakin puolikkaan, Aarrejahdille. Parhaat aarteet löytyvät tietenkin Kierrätyskeskuksista ja kirppareilta. Tänään suuntasimme Kierrätyskeskukseen, koska ehdin käymään siellä nykyään aivan liian harvoin.

Aarteet: Arabian valkoinen kynttilänjalka ja iso lasinen pullo

Teimme Kierrätyskeskuksesta hienot löydöt; Arabian kynttilänjalka ja iso lasinen pullo (ilmeisesti käymispullo). Rahaa näihin ostoksiin kului 20 euroa. Kotona laitoimme pulloon valkoiseksi maalattuja peikonoksia, jotka loihtivat asuntoon välittömästi talvisen tunnelman. Peikonoksat toimittavat jatkossa myös joulukuusen virkaa. Kynttilänjalka on tyyliltään kivan simppeli ja muutenkin mukava löytö juuri ennen itsenäisyyspäivää. Tytär poimi mukaan reissulta värikkäitä askartelukartonkeja, joista hän iltapäivällä taiteili pakettikortteja.

Jotta ketään ei sorsittaisi tässä perheessä, niin alapuolelta löytyy kuva poikien kaatopaikkareissulta. Katsokoon ken haluaa.


Kommentit

  1. Mahtavat löydöt. Meillä vastaava pullo, mutta ruskea joku joskus mainitse että visiin rehupullona käytetty jne.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sanna. Loppupeleissä miehellä kului enemmän rahaa kaatopaikalle kuin minulla Kierrätyskeskukseen :) Mukavaa itsenäisyyspäivää sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit