Laiskan shoppailijan pelastus

Suunnitelmani oli, että menen lomaviikolla shoppailemaan itselleni uusia vaatteita. Näin perjantaina voi jo todeta, että suunnitelma jäi ajatuksen tasolle. Vaikka lapset ovat mummolassa ja minulla olisi kerrankin aikaa notkua kaupoissa, niin en siitä huolimatta jaksa lähteä kaupungille pyörimään. Pidän kauniista vaatteista, mutta en niiden ostamisesta.

Käytin osan perjantai aamupäivästä surffailemalla nettikaupoissa ja jotakin onnistuin myös löytämään.
Rakastan rentoja, pehmeästi laskeutuvia vaatteita. Jos löydän itseäni miellyttävän mallin, saatan ostaa tuotetta samalla kertaa useammissa väreissä. Minua ei lainkaan haittaa vaikka malli on sama, jos väri vaihtuu. Ehkä se kertoo myös laiskuudestani etsiä erilaisia vaihtoehtoja.

Hunkydory, japanilaishenkinen neule. Näyttää mukavan rennolle ja pehmeälle. Neuletta voi laskostella eri tavoin tai vaihtoehtoisesti pitää auki. Tämä vaikutti niin monikäyttöiselle jutulle, että uskalsin tilata neuleen sävyissä: agean sea ja navyHunkydory, super rento paita lepakkohihoilla, sävy aqua mintStylesnobin huolettomat Kendra nilkkurit, sävy muta Stylesnobin Graphic huiviKuten kuvista huomaa, ostan yleensä aika neutraalin sävyisiä vaatteita. Pyrin piristämään asuja fiiliksen
mukaan värikkäillä t-paidoilla ja huiveilla. Myönnettäköön, että kovin usein minulle ei tule tarvetta piristää asuja kirkkailla sävyillä.

Laiskaa perjantaita!Kommentit

 1. Kivoja vaatteita! Tuo huivi on I.H.A.N.A.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy toivoa, että koot passaa. Huivin kanssa ei tosin moista asiaa tarvitse miettiä ;)

   Poista
 2. Kauniita löytöjä! Mulla tuo eka neule, olen ostanut sen yli 4v sitten tukholmasta ja se on edelleen kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Neule näyttää olevan Hunkydoryn klassikoita.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit