Töihin valmistautumista

Tänään mennään lauantain kunniaksi yhdessä katsomaan Risto Räppääjä ja viileä Venla. Jee! Huomenna lapset pääsevät vielä katsastamaan Disney On Ice Shown, mutta allekirjoittanut lähtee työtilaisuuteen Tampereelle. Tällaiselle näytti valmistautuminen:

Valitsen tuoksun fiiliksen pohjalta. Käytän tuoksuja päivittäin ja ilman tuoksua olo on alaston. 


Guerlain Parure Aqua tasoittaa ihon virheet. Moleskine muistikirja on kaunis ja kätevä. Olen laiska lakkaamaan kynsiä ja siksi käyn kerran kuussa kynsihuollossa.


Suosikkikorvikset ovat Efva Attlingin käsialaa. Kihla- ja vihkisormukseni ovat samalta suunnittelijalta.


Unisan korkkarit ovat olleet jalassa kerran ja muutaman tunnin käytön jälkeen jalat huusivat hoosiannaa. Voi olla, että nämä vaihtuvat vielä toisiin kenkiin.


Yksityiskohta asusta.Kommentit

 1. Parure aqua on ihana! Sen ainoa huono puoli on läpinäkymätön pullo, jonka vuoksi meikkivoiteen loppuminen tulee ihan täytenä yllärinä... :D Mulle kävi niin juuri viime viikolla, ostin sitten Guerlainin Lingerie de Peaun, joka on kyllä aika tavalla erilainen kuin tuo Parure aqua, mutta hyvä sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiks, ikävä yllätys! Meikkivoide on sopinut tosi hyvin mun kuivalle iholle. Pitääpä tutustua myös toiseen mainitsemaasi meikkivoiteeseen.

   Poista
 2. Mulla on juurikin nuo samat korkkarit ja pienien alkuvaikeuksien jälkeen ne ovat muotoutuneet tosi hyväksi jalassa. Käytän niitä työkenkinä koko ajan. Mutta yksilöllistähän se on. Ihanat kynnet! T. Lohkeillut kynsilakka, eilen lakattu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, täytyypä jatkaa korkkareiden sisäänajoa.

   Poista
 3. Täälläkin käytössä Parure Aqua ja sama juttu kuin Sannalla, loppu tulee aina yllätyksenä. Korviksetkin ovat täällä, peruskäytössä toiset Efvan korvikset, ja sormuksetkin saman ihanaisen suunnittelijan työtä. Näihin koruihin ei kyllästy koskaan! Toivottavasti teillä oli mukava ilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ilta oli oikein onnistunut! Minulta löytyy myös useita Efvan koruja ja täytyy sanoa, että ne ovat kaikista koruista eniten käytössä.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit