Väliseiniä ja sähkötöitä

Pyörähdin raksalla kauppareissun lomassa. Sähkötyöt ovat edenneet mukavasti putkien ja rasioiden asentamisen merkeissä. Uutuutena oli myös olohuoneen porraskaide, joka näkyy hyvin alla olevasta kuvasta. Lisäksi alakerran WC oli saanut seinät ympärilleen, tämän takia väliaikaiset, tiellä olleet portaat oli purettu pois. Parin viikon sisällä pitäisi nyt tapahtua aika paljon, sähkötöiden jälkeen jatketaan levytyshommilla ja seinien sekä katon tasoitustöillä. 
Kommentit

 1. Heippa :)

  Teille on haaste: http://villamvilla.blogspot.com/2012/02/haaste-suosikkiblogeja.html

  VastaaPoista
 2. Hankalalta näyttää näin maallikolle. Mies kertoi, että heidän hallilleen on tulossa sähköasennukset tässä piakkoin. Ammattilaisen puolesta, kukaan ei heistä itse lähde urakkaan, enkä tiedä onko se laillistakaan?
  https://www.oulunsahkotek.fi/sahkosuunnittelu-ja-sahkoasennus/

  VastaaPoista
 3. Siistin näköistä! Meillä pitäisi myös sähköasentaja tulla käymään piakkoin. Saadaan urakkaa hieman eteenpäin. Tuli rakentamisen puolesta pieni tauko tuossa eteen, mutta nyt päästään taas jatkamaan. Ei nyt ihan hirveästi pitäisi valmistumisen viivästyä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tämän jakamisesta. Meillä on mökki rakenteilla, ja sähkötyöt myös edessä. Onkin hyvä, että se saadaan hoidettua. Tulee varmasti vietettyä enemmän aikaakin siellä. Meillä mies teki itse rakenteet ja muut, sillä hänellä on kokemusta. Sähkötyöt kuitenkin ovat hänelle vieraita.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit