Lampe Gras N302 ja muut viritykset

Ihan mukava olisi lomailla jossain hiihtokeskuksessa, mutta kuluuhan tuo aika raksallakin. Eilisen ohjelmassa oli erinäisten huoltotoimenpiteiden lisäksi palaveri Presionin sähkömiehen ja Maaritin kanssa. Onneksi nyt oli aikaa. Koko talon läpikäyminen huone kerrallaan kesti melkein koko aamupäivän. Viimeisimmätkin suunnitelmat muuttuivat vielä hieman, varmasti järkevämpään suuntaan. Isoja muutoksia ei tullut, lähinnä hienosäätöä kiinteiden valaisimien ja pistorasioiden osalta. Sähkömiehemme Harri oli perehtynyt upotettaviin loisteputkiin ja suositteli Fagerhultin Notoreja, joista oli puhetta jo viime viikolla.

Keittion tason lisävalon kohdalla haluamme retroilla, ja haemme sopivaa valaisinta, joka toimisi yhteen samaan tilaan näkyvien portaiden seinävalojen (AJ 50) kanssa. Maarit oli löytänyt pari upeaa vaihtoehtoa. Innostuimme erityisesti alla olevista, kattoon asennettavasta Lampe Grasin N302:sta ja saman valmistajan seinämallista, N203:sta. Kumpi olisi parempi, seinä- vai kattomalli? Kattoon asennettava voisi olla aika hauska? Keittiön ilme tulee olemaan muilta osin valkoinen, pelkistetty ja moderni.
Juttelimme Harrin kanssa myös valojen sekä pistorasioiden ohjauksesta, ja Siemensin Logo vaikuttaa edelleen meidän tarpeisiin ja budjettiin sopivalta ratkaisulta, joten mennään sillä. 

Tämä päivä kului harkkoseiniä siistiessä ja alakerran siivouksessa. Alla vielä muutama kuva kohtalaisen siististä alakerrasta ja ei niin siististä yläkerrasta. Yläkerran kylpuhuoneeseen on sommiteltu Unidrain paikoilleen, lattia valetaan ensi viikon aikana.


Alakerran kylpyhuone

Yläkertakin kaipaisi pientä siivousta.

Purskeista putsattu harkkoseinä ja poikkeuksellisen puhdas autotallin lattia
Kommentit

Suositut tekstit