Kesän merkit

Aamupäivä alkoi kevyellä hölkällä, lasten fillaroidessa mukana. Ilma oli todella kesäinen ja auringonpaiste niin kuuma, että huomasin jo alkumatkasta pukeneeni aivan liikaa lenkkivaatetta päälle.
Hölkätessä huomioni kiinnittyi erityisesti yhteen asiaan; en kuullut omaa puuskutusta lintujen kovaääniseltä sirkutukselta. Tämä ja muutamat muut merkit lupailevat jo vahvasti kesää:

...talo näyttää päivä päivältä valmiimmalta ja muuto lähenee. Ympärillä oleva luonto vihertää ja siitepölyallergisen hermot ovat kireällä ja ulkomuoto rähjäinen johtuen jatkuvasta niistämisestä ja silmien punoituksesta.


...miehen silmäterä HD Fat Bob on palannut talvisäilytyksestä kotiin. "Läskiä" ei voi liikaa pestä tai puunata. Vihdoinkin se saa oman tallin uudesta kodista. Allekirjoittaneen kesäajelut prätkän kyydissä voi laskea yhden käden sormilla. Täytyy tosin myöntää, että yksi viime kesän parhaista reissuista tehtiin prätkän selässä Kokkolan asuntomessuille.


...lautaselta löytyy useammin parsaa ja tuoretta kalaa. Täyteläinen punaviini vaihtuu raikkaampaan valkkariin. Juomia ja herkkuja haluaa nauttia mieluummin ulko- kuin sisätiloissa.


...hiukset ovat saaneet uuden kesälookin ja garderoobi kaipaa heleämpiä sävyjä.Tällaista tällä kertaa, ensi viikolla sitten ihan oikeita raksajuttuja kera kunnollisten kuvien  ;)

Mukavaa toukokuun toista viikkoa kaikille lukijoille!

-Mervi

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit