Parketti

Alakerran makuuhuoneet olivat saaneet parketit pintaan ja tänään oli päästy valmistelemaan ja aloittamaan myös yläkerran lattioita. Päätimme tuon parketin (Timberwise, harjattu, öljyvahattu tammi cream) näytepalan perusteella jota ei tullut edes käytettyä talolla. Alla muutama kuva parketista salamalla ja ilman, eri valossa kuvattuna:


En edes tiedä tarkalleen, kuinka monta miestä (ja naista) talomme kimpussa tällä hetkellä on, mutta sähkötöitä tekee kolmen hengen porukka, yksi tiimi on terassin kimpussa ja loput tekevät parkettia ja muita sisätöitä. Miehityksen vahvuus näkyy kyllä, talo muuttuu päivä päivältä valmiimmaksi.

Alempana vielä kuvat parkettiin valmistautuneesta olohuoneesta sekä yläkerran vessan kotelosta. Arvostan, että kotelon saumat saatiin asemoitua nätisti seinään nähden. Emme halunneet käyttää noissa kulmissa mitään listoja, vaan toteuttaa ne pelkillä laatoilla.  Mutta ei tästä projektista vielä valmista tule. Talon molemmille puolille tulevat tukimuurit kaipaavat osaavaa rakennesuunnittelijaa. Jos satut tuntemaan, suosituksia otetaan vastaan mielellään! Pari tarjouspyyntöä laitoin jo maailmalle, mutta vielä ei ole vastauksia kuulunut. Muureilla ei ole vielä kiire, mutta haluaisimme kuitenkin hoitaa pois alta ennen uusia lumia. Ei muuta tällä erää kuin virtaa loppuviikkoon :)

Kommentit

 1. Kylläpäs mies sai parketin valinnan kuulostamaan helpolta. Ensimmäisen kerran katsoin parkettia Kokkolan asuntomessuilla, toisen kerran Habitaressa Timberwisen standillä ja kolmannen kerran tilaamastani mallipalasta. Tämän jälkeen mallipalaa mallailtiin muihin materiaaleihin yhteistyössä Maaritin kanssa. Ihan ei siis pelkän mallipalan perusteella lattiaa päätetty ;)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah. :D Meillä mies saa koko projektin aina kuulostamaan siltä, että siinähän se tuli. Sivussa. Kädenkäänteessä. *Peukku Petrille*

   Poista
 2. Kaunis parketti joka tapauksessa :) Hienoa työtä tuo vessan kotelointi. Kyllä te jo lähellä loppua olette ja innolla odotan, että näen kuvia valmiista talostanne.

  VastaaPoista
 3. Ihana parketti, näyttää samettiselta jalkatuntumalta eli siltä, että paljasjalka tykkää. Ei teillä enää kauaa mene, kun jo pääsette uuteen kotiin nukkumaan.

  VastaaPoista
 4. Mervi ja Hanna, lähellä ollaan. Enää ei malttaisi odottaa :)
  Kaisa, miehillä on ilmiömäinen kyky saada asiat näyttämään helpoilta ;))

  VastaaPoista
 5. Hei! Löysin blogisi parkettietsinnän kautta. Kävimme juuri parkettivalintoja tekemässä, ja tämä valikoitui toiseksi lemppariksemme. Miten tässä näkyy lika, pöly? kolot? oletteko olleet tyytyväisiä`? kiitos jos vastaat!

  yt

  Anniina

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit